Cevap: The Walking Dead | Pazartesi

Çok sıktı bu aralar hala son bölümü izlemedim inşallah action geri döner :)

Sezon arasına girene kadar çok iyidi, sezon arasından sonraki bölümler baya vasat geldi bana ama önümüzdeki bölüm mükemmel olcak gibi duruyo

İnanırmısın sezon arasından sonra her bölüme bunu diyorum ama hala gelmedi :D

Çok sıktı bu aralar hala son bölümü izlemedim inşallah action geri döner :)

İnanırmısın sezon arasından sonra her bölüme bunu diyorum ama hala gelmedi :D

Lanet olsun yine gelmedi yaa :asd:

Gerçekten bu bölümden umutluydum ama yine leş yine leş :asd:

Bu kadar harcanan paraya, emeğe, makyaja, senaryosuda biraz daha adam gibi olsaydı bu dizinin mükemmel olcaktı ama gerçekten senaryosu vasat kalıyo bence biraz ...

Lanet olsun yine gelmedi yaa :asd:

Gerçekten bu bölümden umutluydum ama yine leş yine leş :asd:

Bu kadar harcanan paraya, emeğe, makyaja, senaryosuda biraz daha adam gibi olsaydı bu dizinin mükemmel olcaktı ama gerçekten senaryosu vasat kalıyo bence biraz ...

Daha izlememiştim keşke söylemeseydin izleme hevesimi kaçırdın :D

Ovvv güzel bölümdü bu hele sonu :SS:

[GG]Daryl'in Merle'i o şekilde görmesi gözlerine bakması harbiden güzel sahneydi Merle hayatına onurlu bir şekilde son vermiş oldu en azından :asd: ama Daryl için çok üzüldüm :([/GG]

Bir dizinin ilk sezonu ile sonraki bölümleri arasında bu kadar kalite farkı olabilir mi arkadaş? İlk sezonun hatırına izliyorum sadece.

Bir dizinin ilk sezonu ile sonraki bölümleri arasında bu kadar kalite farkı olabilir mi arkadaş? İlk sezonun hatırına izliyorum sadece.

Ilk sezon muhtesemdi, oyle boyle degil. Sonra ki sezonlar yanina bile yaklasamiyor maalesef.

Sezon finalini izledim simdi, fena degildi ama cok daha iyi birseyler beklemistim. Sanki sezon finali degil de siradan bir bolum izlemis gibi oldum.

[GG]Vali ölmedi. Anlasilan 4. sezon yine Vali ile ugrasacaklar. Sezon finalinde de artik bir zahmet öldürürler herhalde. Eger dusundugum gibi olacaksa kos koca 4. sezonu heba edecekler. Vali'yi bu sezon finalinde öldürmeleri gerekirdi. Hic cekilmiyor o adam. Bu senaryo yazarlari ne kadar kotu boyle. Siradan bir vatandasa versen, yemin ederim gider ilk sezon ki gibi harika bolumler yazar. Profesyonel olmus adamlar boylesine guzel bir dizi'yi heba ediyorlar. Gel de sinir olma.[/GG]

Final fena değildi ilginç olaylar oldu beğendim ama dizinin senaryosu genel anlamda gerçekten çok vasat ya bu kadar bütçeye makyaja emeğe keşke daha iyi bir senaryo ile destek verebilseler ama beceremiyolar bir türlü ...

[GG]Andrea'dan kurtulduk sonunda süper oldu bide şu Carl denen salak çocuk ölse süper olcak kıl oluyorum evlat olsa eve alınmaz :asd:[/GG]

Final fena değildi ilginç olaylar oldu beğendim ama dizinin senaryosu genel anlamda gerçekten çok vasat ya bu kadar bütçeye makyaja emeğe keşke daha iyi bir senaryo ile destek verebilseler ama beceremiyolar bir türlü ...

[GG]Andrea'dan kurtulduk sonunda süper oldu bide şu Carl denen salak çocuk ölse süper olcak kıl oluyorum evlat olsa eve alınmaz :asd:[/GG]

[GG] Andrea kurtulduk ama üzüldüm o sahnede. Carl o çocuğu öldürmesi ilk başta salakça geldi ama babasıyla konuştuktan sonra O'na da hak verdim.

Rick daha 2 bölüm önce yoldaki adamı almadı şimdi maşallah tüm woodbury'i aldı yanına.

Vali tamamen kendisinden geçti. Önümüzdeki sezon dizide pek gözükmez sanırım.

[/GG]

Finali daha izliyemedim ..ama Finalden önceki bölümün sonu :sad007:

final beklentilerimizin altında kaldı. gelecek sezonu bekleyelim artık.

final fena değildi sezon finalimiydi tamamen mi bitti.

Sezon finali bence iyiydi, ben beğendim..Ha ama daha ucu açık ve merak uyandıran bir finalde yapabilirlerdi tabi..Yine de 4.sezonu dört gözle bekliyorum.

AMC tarafından yapılan açıklamaya göre 4.sezonun çekimleri 6 Mayıs 2013 tarihinde Atlanta, Georgia bölgesinde başlayacak ve 16 bölümden oluşacak. 4.sezonun 21 Aralık 2013 tarihinde başlaması bekleniyor. The Walking Dead dizisinin baş yapımcısı olan Scott M. Gimple da bu haberi doğruladı.

4. Sezon Fragmani

[video=youtube_share;Dxg27QsaIEY]https://youtu.be/Dxg27QsaIEY[/video]

4. sezon bomba olacak gibi gorunuyor.

Geri
Üst Alt