Vali malligi yok ama 3. Bolumu ileri sardirarak izledim yani o derece. Amerika rating rekoru kiriyomus ilginc

Evet yeni bölüm cikmis...izleyelim bakam...

{Tapatalk}

Bir haftada bütün bölümleri izlemiş biri olarak söylüyorum ki. 1.sezon > 2.sezon+3.sezon+4.sezon. 3.sezonda biraz ekşın vardı ama yine de kurtaramadı. Hele 2.sezonun 6 bölümü falan bi kızı aramakla geçti :redface:

Dizi çok ağır gidiyor.Geçirerek izledim bazı yerlerini.

3.sezondan inanılmaz mantık hatası. Vali'nin vurduğu zombi, 5 dk sonra Rick'in karşısına çıkıyo

u83yv.jpg

u83z9.jpg

son bölümü yeni izledim.

artiz gelecek bölüm geri dönüyor asabi bir şekilde.

Vali karakterinin dizide olması mantık hatası zaten. Yemin ederim su mal adam girdiginden bu yana diziyi bok ettiler. Sardırarak izliyorm

Vali karakterinin dizide olması mantık hatası zaten. Yemin ederim su mal adam girdiginden bu yana diziyi bok ettiler. Sardırarak izliyorm

son bölümü hiç izleme direk bi sonraki bölümü bekle ozaman hacım :D

sırf vali vardı diğerleri yoktu.

''Vali is back '' diye sevindik ama adam kediye dönmüş . Elbette Vali , yine yardıracaktır ama dizinin eski tadı olmadığı da doğru. Ayrıca yabancı capslerde de epey dalga geçiliyor. Mesela şunu Türkçe'ye çevirdim , harbiden de böyle.

[attachment=4965:agyBQLv_460s_v2.jpg]

Ekli dosyalar

• agyBQLv_460s_v2.webp
    agyBQLv_460s_v2.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 107
4. sezon 6. bölümü de izledim ama hala ilk sezondaki tadı alamıyoruz ama belli bir kalitenin altına da düşmüyor dizi. bundan dolayıdır ki izlettiriyor kendini. bu son bölüm daha doğrusu vali bölümü bence bu sezonun şu ana kadar ki en iyi bölümü olmuş. psikolojik bir bölüm olmuş desek doğru olur sanırım. bu arada vali ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım :D bence karakteri oynayan eleman muazzam bir oyuncu.

Ben memnunum valla diziden, tabi ki ilk sezon ki gibi değil ama zaten başından bu yana yüksek tempoda geçen bir dizi olmadı hiçbir zaman. Diyaloglar ve olaylar gayet sağlam bence.

Burda ki yorumlarin aksine yeni bolumu cok begendim. Vali'ye de sempati duymaya basladim.

Burda ki yorumlarin aksine yeni bolumu cok begendim. Vali'ye de sempati duymaya basladim.

Amaç o zaten. Valiyi aklama bölümü olmuş. Bu adam aslında iyi adam. Çocuğunu ve karısını kaybettiği için psikolojik sıkıntılara gark eyledi kendisini. Özü temiz. Hamuru doğru. Gelin onu sevelim, sarılıp helalleşelim yönlendirmesi ile istediklerini aldılar sanırım. Neyse ben adama halen kılım :D

Dizi iyice valinin yolu olmaya başladı bir sonraki bölüm işlerin çözüldüğü bölüm olacağa benziyor.

Vali nin olduğu bölümler çok daha iyi.Önümüzdeki hafta savaş var.

Geri
Üst Alt