Bu kadar güzel bir dizi ancak bu kadar berbat edilir yani. 1 sezonda en azından dirilmenin sebeplerini araştıran birileri vardı güzel bir heyecan vardı. Şimdi her şey insan-zombi, insan-insan savaşına dönmüş durumda. Sadece öldürmek ve erzak toplamakla geçen bir dizi haline geldi. Senaryoyu derinleştirmeleri gerek.

vali karakteri itici olsa bile bu karakteri oynayan eleman çok iyi oyunculuk sergiliyor bence. bir de 6. 7. bölüm en kötü bölümler demiş bazı renkdaşlar ama ilk 5 bölümde ne vardı da bu bölümler en kötü oluyor onu anlamadım. en azından 2 bölümlükte olsa şu garabet hapishane muhabbetinin dışına çıkmış olduk. bu şartlarda bu bile beğenmek için yeterli diye düşünüyorum ki bölümler de fena değildi bence. tabi 1. sezonu daha çok aratacaklar belli oldu.

Amaç o zaten. Valiyi aklama bölümü olmuş. Bu adam aslında iyi adam. Çocuğunu ve karısını kaybettiği için psikolojik sıkıntılara gark eyledi kendisini. Özü temiz. Hamuru doğru. Gelin onu sevelim, sarılıp helalleşelim yönlendirmesi ile istediklerini aldılar sanırım. Neyse ben adama halen kılım :D

ozune dondu bende bi ara toparladi kendini iyi oldu fln dedim ama 6. bolumde gorduk mali tekrar :D

»»tapatalk««

Haftaya çok acayip bir bölüm geliyor, bakalım kimler düşecek

[attachment=5233:upload_2013-11-26_2-8-7.jpeg]

yönetmen bey size oyuncu buldum. para filan istemiyoruz. filmde oraya buraya vurup birşeyleri kiracagi için gerek yok. ruh haliyle size uygun.:D

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-26_2-8-7.webp
    upload_2013-11-26_2-8-7.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 130
haftaya çok sağlam olucak gibi

oz un miguel alverez'i kirk acevedo renk katmış.

1385018_611157992263391_1345236598_n.jpg

Bu bölümün ardından şubat'a kadar ara verecekmiş , bu ara diziye ve herkese iyi gelecektir . Burada da herif , yokluktan zombiye yürümüş :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=skmLoexol_E[/media]

Fena bölümdü bazı sahneleri vurucuydu rahatlıkla bu sezonun üstünde bir bölümdü diyebilirim.

çok iyi bir bölüm değildi ama iyi bölümdü. ihtiyara yazık oldu ona üzüldüm. iyi bari en sonunda şu garabet hapishaneden mecburi çıkış yaptılar. şubatta başlayacak sezonun ikinci yarısı daha heyecanlı olacaktır diye tahmin ediyorum. tabi yine bir garabet hapishane veya çiftlik bulmazlarsa...

Tekrar nerede buluşacaklar onu merak ediyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İyi bir bölümdü, bol aksiyonlu ve hüzünlüydü. Şubata kadar nasıl bekleyeceğiz orası muamma.

Guzel bir bolumdu. Ama su verilen araya cok uyuz oluyorum. Zaten yilda 1 sezon oynuyor o da cok bolumden olusmuyor. Bari ara vermeyin diziye yahu.

Şerif dedik sopa manyağı oldu. Git fasulye yetiştir sen. Pamuk dedeye yazık oldu.

Müthiş bir bölüm olmuş. Bravo vala, genelde sezon finalleri bu kadar hareketli olur ama bu bölüm şahaneydi.

edit: sezon yarısına girmişler sanırım. Belliydi zaten final haricinde belli bir seviyede gidiyor dizi.

Birileri artık hastalıkla ilgili bir gelişmede bahsetsin.

Ne bileyim ilk bölümdeki o afro-amerikalı baba ve oğuldan haber alsınlar..

Bu sezonun ilk bölümlerinden itibaren tellerin önünde bekleyen yüzlerce zombi nedense bu bölümde yoktu. Zombiler her zamanki yerinde olsaydı orada öyle rahat rahat bekleyemezdi vali bey.

Vali karakterinin ölmesi çok iyi oldu mübarek neredeyse dizinin ana kötü karakteri olacaktı hatta hastalığıda bu çıkardı sanacaktım.

Rick'in dayak yemesi saçma. Sırf michone seni öldüreceğim dedi diye senaryoyu öyle yazmışlar. Bu sezon genel itibari ile çok saçma ve durağan geçti ama hapishane yıkıldığı için tüm bölümlere değdi. OHH BEE

Birileri artık hastalıkla ilgili bir gelişmede bahsetsin.

Ne bileyim ilk bölümdeki o afro-amerikalı baba ve oğuldan haber alsınlar..

Bu virüs ne menem şeydir ? Buna dair çözüm yolu arayanlar var mı ? Kamp grubu gibi oluşturulmuş grupların haricinde daha organize, devlet yapısından arta kalmış organizasyon hiç mi yok ? Ayrıca bu aylaklar madem su konusunda bayağı yeteneksiz neden bu arkadaşlar kendilerine yaşamak için güzel bir ada bulmuyor ? Vesaire vesaire...

Bölüm güzeldi ama dizi hep aynı karmaşa ve kaos üzerine yoğunlaşıyor. Şimdi gruplar arası rekabet yine neticelendi. Haydi düşelim yollara kısımına geçiş yapacağız. Şu virüse söylediğin gibi odaklansalar, bizde aylak aylak izlemesek şu diziyi.

Bu arada o baba ve oğlu ölmüştü diye hatırlıyorum. Rick ile karşılaşmıştı hatırlarsan adam ve mevcut silahları zaten ondan almışlardı.

Geri
Üst Alt