The Water Diviner (2014)

Fragmanını bile izlemem, sebebi de malum şahıstan hoşlanmamamdır. Ben izlemedim diye de Türk sinemasına yapacağı yüce katkılara pek sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum. Milyon tane izlememe sebebi bulabilirim ama gereksiz işte mesela Acun'un ucundan kenarından geçtiği yapımları da yıllardır izlemiyorum çünkü onu da sevmiyorum ve onunla ilgili de kendimce mantıklı yüzlerce sebebim vardır yani sen onları izlersin sana da neden izliyorsun demem pek tabiki de.

Bari şu konuda tartışmayın ya herkes sizinle aynı kafada olacak değil. Adı üstünde burası forum ve üye sayısı kadar farklı karakter bulunuyor.Neyse izleyenlere iyi seyirler diledikten sonra alıntı dahi yapılsa bu konuya tek mesaj yazmayacağımı bildirir, saygı ve sevgilerle konudan çıkışımı gerçekleştiriyorum.

ne diyon ya okudugunu anlamayan biri zaten saygi ve sevgileriyle konudan ve mumkunse forumdan cikisini gerceklestirsin

Fragmanını bile izlemem, sebebi de malum şahıstan hoşlanmamamdır. Ben izlemedim diye de Türk sinemasına yapacağı yüce katkılara pek sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum. Milyon tane izlememe sebebi bulabilirim ama gereksiz işte mesela Acun'un ucundan kenarından geçtiği yapımları da yıllardır izlemiyorum çünkü onu da sevmiyorum ve onunla ilgili de kendimce mantıklı yüzlerce sebebim vardır yani sen onları izlersin sana da neden izliyorsun demem pek tabiki de.

Bari şu konuda tartışmayın ya herkes sizinle aynı kafada olacak değil. Adı üstünde burası forum ve üye sayısı kadar farklı karakter bulunuyor.Neyse izleyenlere iyi seyirler diledikten sonra alıntı dahi yapılsa bu konuya tek mesaj yazmayacağımı bildirir, saygı ve sevgilerle konudan çıkışımı gerçekleştiriyorum.[/QUOTE]

HAHAHAHAHAHA Allah'ta seni güldürsün emi

Filmin ülkemizin tanıtımı için muazzam önemli olduğunu düşünüyorum.

Terörist ve Akil adam Yilmazi Türk generali olarak oynatmalarida ironi olmus. Sonuna birde Ingilizler, Fransizlar diye saymislar Türke gelince Türkiye insani, lafa bak.

Terörist ve Akil adam Yilmazi Türk generali olarak oynatmalarida ironi olmus. Sonuna birde Ingilizler, Fransizlar diye saymislar Türke gelince Türkiye insani, lafa bak.

O türkiye insanı dedikleri dakikayı söyleyebilirmisin dikkatimi çekmemişti

Mod arkadaşlar başlığı belirli mesajlardan arındırabilirse sevinirim zira bu tartışmanın film ile hiç alakası yok.

kavga var dediler geldik.

Yımaz Erdoğan iyidir ama sanım ki ufak bir roldedir. Geneld böyle filmle fiyasko olur ama göz atarız tabi.

arkadaşlar biraz daha ağır hakaret ediniz birbirinize boşa vakid kaybetmeyelim şurda

Filmde Yılmaz Erdoğan 70.000 kişiyi kaybettik diyor da ben 250.000 diye biliyorum. Hatta 10 yıl önce falan bu rakamlar konuşulmuştu uzun uzun medyada. Her 2 taraftan toplam 500.000 kişi ölmüş diye biliyorum ben.

Allah gani gani rahmet eylesin şehitlerimize, oradaki hikayeleri dinleyince insanın kanı donuyor, dünyanın en berbat savaşlarından birisi.

Geri
Üst Alt