Cafer Oruc
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 4.745
- 0
- 286
uzatayim istiyorsun sanirsam simdi
Cümleye baslarken büyük harf kullanman yeterli. Seninle vaktimi harciyamam, kendi kendini tatmin et sen Caferi nasil kacirdim diye. Esen kal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzatayim istiyorsun sanirsam simdi
Cümleye baslarken büyük harf kullanman yeterli. Seninle vaktimi harciyamam, kendi kendini tatmin et sen Caferi nasil kacirdim diye. Esen kal.
ne davasi ya
aferim cafer by
Oynayanın etnik kökeni nedeniyle filme tepki koyulması banada saçma geliyor ama birader bu senin kullandığın üslup nasıl bi üslupdur çok antipatik görünüyosun.
Güzel film olacak gibi, iyiler kötülere karşı gibi bir safsata olmayacak izlemini aldım bakalım nasıl olacak. Erdoğan ve Cem yılmaz seçimi de güzel
Nesi iyi seçim sonra Türkleri kısa çirkin adamlar olarak biliyorlar.
Keşke Kıvanç Tatlıtuğ,Mehmet Günsür Halit Ergenç gibi isimler oynasaymış
Valla ömrü hayatımda sokakta kıvanç gibi adama rastlamadım ama yılmaz erdoğana tip olarak benzeyen sayısız adam gördüm gerçi iyi seçim derken bundan dolayı dememiştim, oyunculuğunu doğal bulduğumdan demiştim ya neyse
SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olmuş iyi oyuncuysa sinema görsel birşeydir Avrupalı Amerikalı Türk deyince akıllrına Kıvanç Tatlıtuğ'un mu gelmesini istersin Yılmaz Erdoğanın mı?
Bizi Kıvanç gibi sandıklarında noluyor daha üstün bi millet mi oluyoruz
Sanki Türk olmayan takimlari yenmek icin kurulmus Galatasaray'in degil soysuzlar birligin forumu burasi...
Daha bir sene önce akil adam görevini yapti bu yilmaz denen insan, pkk bizim kardesimizdir cart curt laflari eden birisidir. Simdi ise bütün dünyanin izliyecegi bir filmde rol alarak benim Irki mi temsil edecek ? Ben bir Türk olarak buna karsiyim ve kabul etmiyorum. Bu Ali Özer denen insanin laflarida tipik solcu seviyesinde, öyle film sanat diye gecistirilecek bi konu degil Holywood yapimi filmler, kimse dünyanin her tarafini dolasip gezmedigi icin anca filmlerden ve belgeselerden biliyor baska ülkeleri, bu filmi izleyen kisidi aktörlere bakacak Türklükle hicbir alakasi olmayan Yilmaz Erdogani görecek bütün Türkleri öyle sanacak, teröristler hakkinda yorumlarini okuyacak bütün Türkiye dünyada prestij kaybi yasayacak, ondan sonra yine aglarsiniz arabistan gibi gösteriyorlar Türkiye'yi diye. Bende fasistlerden nefret ederim, cünkü Türkcüyüm ben. Siz daha Fasist ve Türkcü arasinda farki bilmeyecek kadar yobaz insanlarsiniz, gelmis burada sidik yarisina giriyorsunuz bana laf sokmak icin, yok kimiz ic, yok fasho ile savas vermiyorum ? Bu iletime alinti yaparak canimi sikmayin benim, hepinze teker teker cevap verek halim.