The Water Diviner (2014)

Sanki Türk olmayan takimlari yenmek icin kurulmus Galatasaray'in degil soysuzlar birligin forumu burasi...

Daha bir sene önce akil adam görevini yapti bu yilmaz denen insan, pkk bizim kardesimizdir cart curt laflari eden birisidir. Simdi ise bütün dünyanin izliyecegi bir filmde rol alarak benim Irki mi temsil edecek ? Ben bir Türk olarak buna karsiyim ve kabul etmiyorum. Bu Ali Özer denen insanin laflarida tipik solcu seviyesinde, öyle film sanat diye gecistirilecek bi konu degil Holywood yapimi filmler, kimse dünyanin her tarafini dolasip gezmedigi icin anca filmlerden ve belgeselerden biliyor baska ülkeleri, bu filmi izleyen kisidi aktörlere bakacak Türklükle hicbir alakasi olmayan Yilmaz Erdogani görecek bütün Türkleri öyle sanacak, teröristler hakkinda yorumlarini okuyacak bütün Türkiye dünyada prestij kaybi yasayacak, ondan sonra yine aglarsiniz arabistan gibi gösteriyorlar Türkiye'yi diye. Bende fasistlerden nefret ederim, cünkü Türkcüyüm ben. Siz daha Fasist ve Türkcü arasinda farki bilmeyecek kadar yobaz insanlarsiniz, gelmis burada sidik yarisina giriyorsunuz bana laf sokmak icin, yok kimiz ic, yok fasho ile savas vermiyorum ? Bu iletime alinti yaparak canimi sikmayin benim, hepinze teker teker cevap verek halim.

Cafer bosuna yorma kendini. Milli bir simgeyle auuv diye dalga gecip itliğini insanlara gosteren birine ne anlatmaya calisiyorsun. Kasma bosa. Beyinden yoksun insan sifatina burunmus soyunu,sopunu dalga konusuna alan bir insana ne anlatacaksin ki.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu 2 neonazi fashosuna karşı cevaplarım gelecektir fakat şuan işim var faşolar sizin anladıgınız dilden auuvv şeklinde mi cevap vereyim yoksa insan yerine koyup tartısayım mı bunun tercihini 2 neonaziye bırakıyorum

cafer neonazisi tartış bana birşeyler ogret derse burak neonazisi ise tam tersi bana auuv de derse o zaman son kararı @Refik AKKÜLAH ile durum degerlendirmesi yaparak verecegiz.akşam burda olurum diye tahmin ediyorum

Sanki Türk olmayan takimlari yenmek icin kurulmus Galatasaray'in degil soysuzlar birligin forumu burasi...

Daha bir sene önce akil adam görevini yapti bu yilmaz denen insan, pkk bizim kardesimizdir cart curt laflari eden birisidir. Simdi ise bütün dünyanin izliyecegi bir filmde rol alarak benim Irki mi temsil edecek ? Ben bir Türk olarak buna karsiyim ve kabul etmiyorum. Bu Ali Özer denen insanin laflarida tipik solcu seviyesinde, öyle film sanat diye gecistirilecek bi konu degil Holywood yapimi filmler, kimse dünyanin her tarafini dolasip gezmedigi icin anca filmlerden ve belgeselerden biliyor baska ülkeleri, bu filmi izleyen kisidi aktörlere bakacak Türklükle hicbir alakasi olmayan Yilmaz Erdogani görecek bütün Türkleri öyle sanacak, teröristler hakkinda yorumlarini okuyacak bütün Türkiye dünyada prestij kaybi yasayacak, ondan sonra yine aglarsiniz arabistan gibi gösteriyorlar Türkiye'yi diye. Bende fasistlerden nefret ederim, cünkü Türkcüyüm ben. Siz daha Fasist ve Türkcü arasinda farki bilmeyecek kadar yobaz insanlarsiniz, gelmis burada sidik yarisina giriyorsunuz bana laf sokmak icin, yok kimiz ic, yok fasho ile savas vermiyorum ? Bu iletime alinti yaparak canimi sikmayin benim, hepinze teker teker cevap verek halim.

sana sığ kafalı falan diyorlar ama bu adamların yılmaz erdoğanı falan seçerken bunları düşündüğüne eminim. kürt bir aktörün seçilmesi boşuna değildir hele hele bir holywod filminde!!!. 2000li yıllara kadar türkiyede geçen filmlerde insanları fesli, çarşaflı göstermeleride boşuna değildir. ABD de Türkiye hakkında halka nasıl bir imaj vermeleri gerekiyorsa onu veriyorlar.

öte yandan filmden beklentim yüksek değil. yine de russel crowa güvenip izlerim filmi. aksiyondan ziyade dram ağırlıklı olacak gibi görünüyor.

umarim filmde kurdistani kurar y. erdogan siz de salonda felc gecirirsiniz

Fransıza fransız, ingilize ingiliz, türke türk denir. Bunları manipüle etmek artniyetli bir yaklaşımdır bu kesin. Ama Yılmaz Erdoğan sevseniz de sevmesenizde bu sektörde çok önemli işler yapmış bir adamdır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rV9bhtdrw_E[/media]

Cem Yılmaz'ın filme giriş hikayesi.

Suyunu çıkardınız her şeyde olduğu gibi bu konununda önce bir filme film olduğu için yaklaşın sonra eleştirilere başlayın. Sonra bir başlıyorsunuz ırk millet bütün kavramları karıştırıp zihinlerinizi bulandırıyorsunuz.

yılmaz erdoganın türk rolünde oynaması :heart:

Merakla beklediğim filmlerden biri :)

Vasat olacak gibi duruyor. Cem Yılmazla Erdoğan'ın oynamaması Türk sineması için bir artı ancak bu tarz rollere uygun olduklarını çok düşünmüyorum. İşin kötüsü bu tarz rolleri oynayacak ya da aksiyon tarzı filmlerde başrol oynayabilecek adamımız yok bildğin.

yabancıların çoğu avustralya,zelanda kökenli :)

Türklerin böyle olumlu/iyi resmedildiği başka bir yabancı film hatırlamıyorum, sağcı yunanlar'dan filme tepki gelmesi zaten güzel bir şekilde özetliyor durumu, bana göre film 10/6.5'luk bir film sanki birşeyler eksikmiş hissi veriyor ve duyguyu tam aktaramıyor ama bu demek değil ki film kötü, kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum,ortalıkta dolaşan aşırı olumsuz yorumlara kulak asmayın tıynet'i belli onların, güzel ve farklı bir deneyimdi tavsiye ederim filmi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt