The Witcher 3: Wild Hunt

3 kere bitirdiğim tek oyun.

2. oyunu oynadıysanız 3. oyun için içine aktarın ana hikayeyi çok etkilemese de küçük yan görevler ve eski dostlarla karşılaşma sekansları var.

sirf gwent bile basli basina bagimlilik yapabiliyor

oyun dünyasından bekletisi farklıdır elemanın kardeşim

yok yav böyle seyleri sever genelde
izledigi diziler falan hepsi birazcik witchere benzeyen tarzdan
ama biraz zorlayici bir sey gördügü vakit vazgecer
kafa yormak istemez

Bazılarına karışık geliyor iksir-mutajen-crafting dalgası. Her yaratığa özel önlem, okuma vs.
kafa basmıyo mu demek bu ? tercih ve yönelimi olmamak daha çok. ben de orta dünya mistizm sarmıyo ve oyunun combatları kısıtlı gelmişti ve saldım.

burda biraz nezaket kovalıyoruz

yok yav böyle seyleri sever genelde
izledigi diziler falan hepsi birazcik witchere benzeyen tarzdan
ama biraz zorlayici bir sey gördügü vakit vazgecer
kafa yormak istemez
oyun içinde çok anlaşılaiblir. crafting rpg vs kafa dagıtma eylemi için oyun tercih ederken zahmetli olaibliyo

oyun içinde çok anlaşılaiblir. crafting rpg vs kafa dagıtma eylemi için oyun tercih ederken zahmetli olaibliyo

artik yeni cikan oyunlarin hemen hemen hepsinin icinde var bu yav
her oyun kendini rpg diye pazarlamaya basladi
yetenek agaci olmayan oyun kalmadi sanki
fifa 20de bile crafting var la :ROFLMAO:

artik yeni cikan oyunlarin hemen hemen hepsinin icinde var bu yav
her oyun kendini rpg diye pazarlamaya basladi
yetenek agaci olmayan oyun kalmadi sanki
fifa 20de bile crafting var la :ROFLMAO:
yani varda bazıları çocuklar için crafting bazıları expertler işte piyasada var herkese göre bişi.

şimdi gelip burda death stranding begenmeyen mal cahil oc desem olur mu olmaz

kafa basmıyo mu demek bu ? tercih ve yönelimi olmamak daha çok. ben de orta dünya mistizm sarmıyo ve oyunun combatları kısıtlı gelmişti ve saldım.

burda biraz nezaket kovalıyoruz
Oyun oynarken çok kafa yormak istemeyen birisinin hoşuna gitmez benim demek istediğim o. Beyin fonksiyonlarından ziyade tercihlerle alakalı pek tabii.

Zorluk seviyesiyle de alakalı

yani varda bazıları çocuklar için crafting bazıları expertler işte piyasada var herkese göre bişi.

şimdi gelip burda death stranding begenmeyen mal cahil oc desem olur mu olmaz

death stranding cok yorucuydu be
sonlara dogru tüm haritayi birbirine baglamayi basarmistim ama
herkesin begenmeyecegi bir basyapittir

Deatch march mıydı onda oynayacaksan hakim olmak zorundasın ama normal zorlukta simya yapmazsan sadece biraz zorlar.

Bir de oyunun geneline hakim olmadan oynayınca da çok manası kalmıyor mesela İngilizcesi yok diye story'den anlamayan adam oyuna bok atabiliyor bazen.

Ayrıca şu tip oyunlarda kafa basmama muhabbeti de çok boş, adam vakit ayırmak istemiyordur, size ne.

Steam yaz indiriminde 21 liraya alıp kütüphaneye eklediğim oyundur.Henüz başlama fırsatım olmadı.

Geri
Üst Alt