- 28 Kasım 2008
- 16.096
- 4.908
- 2.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 dakkika oynadim ikisinide
bombok bir oyun
rdr2 in tirnagi olamaz
Bence remake'i hakeden bir seri. İlk 2 oyun zaten mutlaka remake yapılmalıoyunun kendi combat animasyonları bana hitap etmiyor pek. souls combat modlarıyla anca zevk alabildim
genel kurguya diyecek yok elbette.
1 yapılıyor zaten.Bence remake'i hakeden bir seri. İlk 2 oyun zaten mutlaka remake yapılmalı
İlk konsolum PS4 Pro'da bitirdiğim ilk oyundu. Şimdi PS5 Pro'da yeniden başladım, hemen hemen her şeyi unuttuğum için en ufak detay bile acayip keyif veriyor. Sanırım birkaç ay bu evrendeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 284146
Witcher aslında gameplayden çok hikayesiyle bu kadar seviliyor. Dizisi zaten bayağı kötü ama kitaplar ve son iki oyun gerçekten bitirdiğinizde tatmin ediyor. AC serisinin son üçlemedeki görev sisteminden nefret eden birisi olarak Witcher'da çok fazla ıvır zıvır görevi yaptığımı hatırlamıyorum. 100 saat civarı bir sürede bitirmiştim ek paketleriyle birlikte. Türü seviyorsanız bence biraz daha zorlayınOyun zevk işidir, büyük bir çoğunluğun zevk aldığı oyuna pek bir eleştiri getirmemek lazım.
Ancak o kadar denemeye, uğraşmama rağmen 45 dk dan fazla tahammül edemedim.. Yok şu köye git, şunu bul. Yok şuraya git, şununla konuş.. Yok şunu bul, bokunda boncuk ara.. Baş karakter Geralt mıydı neydi.. Donuk ses tonu ile robot gibi konuşması..
Dizisine bakayım dedim. Ona da 3 bölüm tahammül edebildim..Dahası yok..
Oyunu sevenlere saygım sonsuz.. Ancak ilk Red Alert günlerinden beri oyun oynayan biri olarak bu kadar abartılan başka bir oyun görmedim..
yıllardır çok oyun oynamam ama bi dönem sağlam oynardım en sevdiğim oyun da açık ara witcher 3 idikendimi souls mentalinden çıkarıp dürüstçe next gen + hd reworked moduyla tekrar başladım
son halinde grafikler olağan üstü, şu aşamada combat dahil beni tamamen içine çekmeyi başardı. ki bloodborne hariç bunu elden ring'den beridir başarabilen tek bi oyun yok
iki kelimeyle mükemmelin ötesinde bir oyun olduğunu ifade etmek gerekiyor
bi oyun düşünün ki
questlerden kaçınmak yerine quest arıyorsunuz, evet o kadar iyi
yıllardır çok oyun oynamam ama bi dönem sağlam oynardım en sevdiğim oyun da açık ara witcher 3 idi
bu sene pc toplayıp biraz oyun oynayam dedim souls işine girdim elden ring ile, inanılmaz bi oyun ama delirtti yav bir de inatçı adamım takıldığım yeri geçmeden kapatamıyorum oyunu geçen bitirdim sonunda, oynarken iyi sövdüm ama bitirince fark ettim ne kadar keyif aldığımı
sırada bloodborne düşünüyordum heis ne dersin önce dark souls mu bloodborn mu daha iyi olur
dlc'yi de bitirdiysen şimdi sekiro'ya gir heis, sonra bloodborne, çünkü bunlar biraz farklı deneyimler sunuyor
elden ring ruhunu tekrar en iyi ds3'te deneyimlersin
bloodborne'dan sonra ds remastered > ds2 > ds3 şeklinde ilerlemeni öneririm
ds2 yapım sürecindeki bazı abuklamalar sebebiyle biraz kopuk bi oyun oldu diğerlerine nazaran, benim en zorlandığım oyundu kendisi ama yine de eksik kalmamalı derim

birkaç gündür foruma bakamadım heis yeni gördüm kusura bakma
son çıkan dlc'yi oynamadım ama o biraz değişik bir şey herhalde pas geçilebilir gibi geldi
bloodborne sonrası sırasıyla ds üçlemeyi düşünüyorum dediğin gibi, ben hepsini bitirene kadar 2-3 tane yeni souls oyunu çıkar zaten muhtelemen![]()