The Witcher 3: Wild Hunt

Witcher özelinde konuşursak Türkçe dil desteği mevcut. Yeni gelecek DLC'de yerelleştirme ile gelecek. Bunun dışında genel olarak AA ve AAA yapımlarda Türkçe dil desteği olmadan oyun çıkartmalarını ben artık masum bulmuyorum. Son 10 yılda Türkiye'de Steam vb. mağazaların kullanımları ciddi anlamda arttı, çoğu ülkeden daha fazla para harcıyoruz oyunlara. Baldur's Gate 3, KCD, Stalker 2 gibi yapımların Türkçe dil desteği ile geldiği yerde hiçbir firmanın bahanesi olmamalı.
Bende diğer oyunlar için dedim. Umarım oyunseverlerin bu sesine kulak verilir.

Witcher özelinde konuşursak Türkçe dil desteği mevcut. Yeni gelecek DLC'de yerelleştirme ile gelecek. Bunun dışında genel olarak AA ve AAA yapımlarda Türkçe dil desteği olmadan oyun çıkartmalarını ben artık masum bulmuyorum. Son 10 yılda Türkiye'de Steam vb. mağazaların kullanımları ciddi anlamda arttı, çoğu ülkeden daha fazla para harcıyoruz oyunlara. Baldur's Gate 3, KCD, Stalker 2 gibi yapımların Türkçe dil desteği ile geldiği yerde hiçbir firmanın bahanesi olmamalı.
Özellikle Japon ve Amerika'lı şirketlere ithafen

Şu sırayı takip ederek tekrar bitiriyordum ama yarım kaldı, güncelleme gelince devam edeyim bari.

Kod:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12H5lZC6vLFj0JToLSD2ZE7EcMN6MrmltL9SM_G6EUNU/edit?usp=sharing

burada oynanis var yeni dlcden

beni pek heyecanlandirmadi

zamaninda 300-400 saat gömdüm sonucta

Bu son oyun değil miydi zaten, neyi yenilemişler?

Geri
Üst Alt