The Witcher | Netflix

Merakla bekledim Dizi.

Umarım çok +18 pompalama sahneleri bulunmaz.

1.bölümü izledim. Adamlar dizi yapmamış adeta sanat eseri çıkarmışlar.Muazzam efsane ötesi 1 dizi olmuş.8 bölüm hemen bitmesin diye bölümleri üst üste izlememeye çalışacagım.

İlk bölümü çok iyiydi. Çok emek harcamışlar akıyor resmen dizi.

1.bölümü izledim. Adamlar dizi yapmamış adeta sanat eseri çıkarmışlar.Muazzam efsane ötesi 1 dizi olmuş.8 bölüm hemen bitmesin diye bölümleri üst üste izlememeye çalışacagım.
"Orta çağ Avrupa Fantasy" Ambiyansı bir LoR kıvamında diyebiliriz.

İlk bölüm güzeldi, lakin çok enformasyon verilmedi. Ben ne kitapları ne de oyunları oynadım. Önümüzdeki bölümlere artık...

İkinci bölüm vasat dı...habere öne gittim kumanda ile.

Bazı sahneler çok boring veya uzun

Beğendim kaliteli bir yapım olmuş ilk 3 bölüm izlenimiyle. Hintli mintli memintolar tombiktoymuş 🤤
Fringila vigo gibi efsane güzel betimlenen bir karakteri zenci dombilinin biri yapan Netflix’e saygılarımı sunuyorum. Ek olarak Triss Merigold gibi bir şaheseri hilkat garibesi yapanın da ...

dizi güzel, cast triss haricinde iyi. özellikle cirilla 10 numara olmuş. oynayan kızın geleceği parlak. emilia clarke gibi buradan yürür o da. henry cavill de gayet iyi. tek falsosu geralt rolü için fazla yakışıklı olması. ;D

ama oyunlara ya da kitaplara yabancı birisi için izlemesi zor bir dizi olmuş.

olaylara, zamana dair fazla tanıtım yapmadan direkt girdiler hikayeye.

witcher, kürelerin birleşimi, wild hunt, mevcut ülkeler ve siyasi durum ile ilgili biraz daha bilgi verilse güzel olurmuş.

Ulan sindire sindire izleyek dedik bitirdim 8 bölümüde.Baya iyiydi ya.Rivialı Geralt tam 1 reis.Yenneferin ezik bir karakterden zirveye çıkışı iyi anlatılmış.

zaman örgüsünün icine edılmıs olsada guzel dızı

Dark dizisindeki gibi +18 sahneler yok. Beğendiğimi söyleyemem

1577018296562.png

Bir tane Beewolf mu Beewulf mu ne vardi. Onun kalitesinde dizi olmus. Simdilik efsane demek icin neden yok. Ozellikle ilk 3 bolum vasatti. Canavarlarin cogu kalitesiz ve yapmacik. Helen 6. bolumdeki ejderha oyuncakci dukkanindan odunc alinmis gibiydi. Mesela canavar olduruyor ama gostermiyor. Kimi nasil oldurdu gormuyoruz.
Ilk 6 bolum itibari ile
Ilk 3 bolum 5
Sonraki 3 bolum 6

Oyununa neredeyse 300 saat veya daha fazla gömüp bitirmiş biri olarak, ortalama bir başlangıç olarak görüyorum. Tabii hikaye ve karakterlere hakim oldıuğumuz için beklentilerimiz çok üst seviyelerde. Umarım 2. sezon bu bekletileri biraz daha karşılar. Bu arada Yen bir yere kadar tamam da, Triss hiç olmamış be arkadaş.

ilk bölüm para harcanmış başarılı bir dizi havası verirken sonraki bölümler bana xena, herkül dizisini hatırlattı. o dizilerde ortaokul çağında gayet güzel geliyordu. yönetmen tırtmış beklentiye, reklama değmeyecek bir yapım olmuş.

Geri
Üst Alt