# Thierry Henry

Öyle olabilir ama MLS ney yahu? Adamlarin en büyük yetenekleri Rizespor TFF 1. Ligdeyken bile ilk 11e giremedi, onlarin en iyi santraforu Sunderlandin yedekler arasinda. Türk kulüplarin ilk 13ü rahatça ilk 5e girecek kadar zayif bir lig hakkinda konusuyoruz.

Ihtiyar, bes kurus etmeyen lig

Aslında bu yorumda belli etmişsin olayı :)

Halen Abd'nin en büyük yeteneğini Freddy Adu sanıyorsan MLS'i de bir 10 yıl geriden takip ettiğin anlaşılıyor.

Renktaş MLS'ten haberi olmayanın kim olduğu ortada.

Hatta onu geçtim sen TR ligi'ni de izlemiyorsun sanırım izlesen o yorumu yapmazdın çünkü.

Ben TR ne halde oldugunu biliyorum da MLS'i EPL kadar abartan insanlar futbolu daha iyi izlesinler bence.

MLS kadar temposuz, ihtiyar dolu bes kurus etmeyen ligi fazla abartmamak lazim.

Sercan Yildirim kolayca gol lideri olabilecek lig hakkinda konusuyoruz.

Bu arada Süper Lig müthis lig oldugunu demiyorum, ama en azindan belirli kalitesi olan oyunculari var en azindan, ve kulüplerimizin bazileri Avrupada gayet iyi sonuçlar alabilmis kulüpler.

Eskiden olsa Ordan oraya ziplardim gelmesi icin, ama simdi nebiliyim.. ama Burak Umuttan iyidir.. eskiden en sevdigim futbolcuydu..

Bu tarz büyük futbolcular/efsaneler, artık kendi 'büyük oyuncu' oldukları liglerde ve takımlarda oynayacak gücü bulamadıkları için bu tarz liglere gidiyorlar ve birazda rahat edip fazla para kazanmak için, lakin onlar şuan 3-4 büyük ligde kaybolur, bizim lige gelirlerse kral olurlar, bunlardan biride Henry üstad.

article-0-0029885C00000258-110_634x435.jpg
hi-res-2da91f2b98fcf7965fb2224370be24af_crop_north.jpg

36'lık Drogba 2 senede oynadığı her maçı kazandırdı neredeyse.

Henry'de geldiği zaman %100 katkıyla oynar.

Henry dışında Gyan-Adebayor gibi isimlerde kovalanmalı.

Herşeyden önce müthiş reklam olur. Henry belki eski hızında değil ama form geçici klas kalıcı hala ayak içini müthiş kullanıyor. Yarım sezon alsak ne kaybederiz adamın binlerce hayranı var sırf henry için Galatasaray maçı izleyenler olur.

37 yaşına laf edenler 36lık Drogba hala Chelseade büyük işler yapıyor. 24 yaşındaki emre çok mu koşuyor? 38 yaşındaki Totti hala takımın en iyilerinden önemli olan profesyonel olmak keşke gelsede büyük efsaneyi 5-10 maçta olsa görsek

gelsın gelsınde madem boyle topcular alacaktık drogbayı gondermeseydık keske...ustune drogbanın paraları selcuk burak eraya fılan dagıttık saka gıbıç

Yaş 37 herseye doymuş bir adam ne kadar verim alabiliriz bilinmez.

Geri
Üst Alt