Haber Thomas Reis: "Televizyonda beIN SPORTS bizim penaltı pozisyonunu neden konuşmuyor?"

İsyan etmekte ve feneri de söylemesi gayet guzel fakat bunun gibi kaç tane verilmeyen penaltımız bizimde oldu

Bu adama hic laf etmem. Macin gaziyla da demis olabilir ki normal. Ligde iyi isler yapan bir takim oynatiyor.

Adalet olsa belki 2incilik sanslari bile olur ligde.

Dogruya dogru bence de penalti

Thomas Reis olsam ben de cileden cikardim

Ayrica röportajini izledim, fb macinda da skandal bir karar verilmisti söyledi
Kural basit hocam, kol doğal konumunda ve vücudu büyütmek için hareket etmiyorsa penaltı yok. O pozisyonda kol açık ve net olarak oyuncunun vücudundan uzaklaşıyor olsa, yani oyuncu kendisini büyütmeye çalışıyor olsa penaltıydı. Ya da kol daha yukarıda olsaydı da penaltı olacaktı doğal konumunda olmadığı için.

Oğlum hakikaten sizin futbolu bilginiz eksik mi penaltı falan değil hakem görmesine rağmen vermedi var da gerek görmedi çağırmaya kuralları bir öğrenin ya

Cümle alayım zaten el ele çarptığını gördüğü topun bunun görünmesine rağmen penaltı verilmemesi kurallara göre penaltı olmamasından ötürüdür

Guntekin cevap verdi, penalti desek kufur yiyoruz, birsey demesek yine yiyoruz o yuzden konusmamak daha iyi dedi

50 küsur yaşında kariyer zirvesinin neden samsunspor olduğunu gösteren 1 açıklama olmuş

Geri
Üst Alt