Thomas Reis: "Toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1762462731616.webp

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 3-0 mağlup ettikleri Hamrun Spartans karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Thomas Reis: "Almış olduğumuz galibiyet sebebiyle çok mutlu ve gururluyum. Maçın ilk dakikalarından itibaren çok baskılı oyun sergiledik. Maçın belli anlarında zorlandığımız da oldu. Yakalamış olduğumuz fırsatları iyi değerlendirdik. İlk yarıda daha fazla gol de atabilirdik.. Taraftarımızın desteği inanılmazdı. Onlarla daha güçlüyüz. Sadece Samsun'u temsil etmiyoruz Türkiye'yi temsil ediyoruz. Türkiye'deki insanları mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz. Ülke puanına katkı sağlamış olmaktan da mutluyum."

Thomas Reis: "Elbette şahsen gururluyum ama bu başarının mimarı futbolcular. Sahada onlar savaşıyor. Övgüyü oyuncularımız daha çok hak ediyor. Biz bir aileyiz ama başarıyı hak edenler onlar."

Thomas Reis: "Çok daha fazla puana ihtiyacımız var. 9 puan yeterli mi bilmiyorum ama avantajlıyız. Biz maç maç gidiyoruz. İyi yoldayız. Bu performansı göstermeye devam edersek bizi yenmek zor diyebilirim. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyorum… Şimdi güzelce dinlenmemiz gerekiyor çünkü pazar günü Süper Lig'de önemli bir maç var."

Samsunspor her puan aldığında çok gururlanıyorum.

Konferans ligini kazansalar gerçekten çok sevinirim.

Reis güzel bir başarı hikayesi yazıyor tebrikler

Böyle kaliteli hocalar görmek istiyoruz.

Ama bazi Anadolu takimlari hala Cagdas, Emre, Volkan gibilerinden medet umuyor. Adamlar hala is buluyor yav, saka gibi.

bir de stadları dolsa. büyük iş başarıyorlar.

Geri
Üst Alt