Thomas Tuchel | Detaylı Analiz | Çare Thomas Tuchel!

Nuri Alman alman diye 2 senedir kendimizi paralıyoruz ama bizim Başkan İtalyan seviyor. Takım elbiseleri güzel diye herhalde.

Bir bu eksikti nasıl olsa Galatasaray deneme tahtası birde bunu getiririz!

Arkadaslar lütfen destek verin, Twitter'da ThomasTuchel4Galatasaray Hashtag'la destek verin.

media.facebook.eeddbab8-69c3-4012-a769-a03c1051a34a.normalized.jpg

Maç'ta hep aklıma Tuchel ve Nuri geldi :D

Turk biri daha mantikli.

Bu Takimi kurtarabilen iki Adam var, birisi Tuchel, birisi de Bielsa. Bielsa bu saaten sonra gelmez, Adam Fransa'da Marsilya'la Sampiyon olacak büyük ihtimalle.
Tuchel sezon sonunda serbest kaliyor, ve bizim en büyük rakibimiz su anda Red Bull Leipzig bence, ama Tucheli gercekten istiyorsak ve Yabanci siniri kalkarsa Tuchel'i aliriz, bana göre Tuchel Klopp'tan bile daha iyi bir hoca, taktik konusunda cok daha zeki Klopp'tan. Ikisi de cok cilgin Adamlar, böyle Hocalar zaten hep basarili olmustur Türkiye'de.

O yüzden Care belli:

23608652,20490088,dmFlashTeaserRes,1485B000054DDC04.jpg

gelmez imkanı yok kaosa gelmez

Bu iyi cikar iyi, en azindan cilgin delilerden.

Gelse Selçuk ile Burakın ağzını burnunu kırar. Güzel de olur :)

I am the one who knocks!

Saftig ve Skibbe dışında Almanlar bizde başarılı olmuştur.Aslında Skib de iyi top oynatıyordu ama Kocaeli mağlubiyeti yaktı onu.Ama ben yerli gelmeli diyorum.

Yav kardeşim Tuchel-Ersun-Denizli-Luce gelince eline 3 tane forvet verceksin , bu adamlar nasıl gol attıracak takıma ?

Bu arada Koray Günter 2 Gün oce bir Röportajinda (Almanca) "Ben Tuchel'i cok istiyordum, keske gelseydi" gibi Laflar söylemis, Tuchel gelse Koray banko oynar, Bruma patlama yapar, 2-3 tane yetenekli Yabanci de alir. Sneijder'dan maksimum verim alir. Forvet'te bi tane Alman alacak büyük ihtimalle, Kruse falan olabillir...

Bu arada Koray Günter 2 Gün oce bir Röportajinda (Almanca) "Ben Tuchel'i cok istiyordum, keske gelseydi" gibi Laflar söylemis, Tuchel gelse Koray banko oynar, Bruma patlama yapar, 2-3 tane yetenekli Yabanci de alir. Sneijder'dan maksimum verim alir. Forvet'te bi tane Alman alacak büyük ihtimalle, Kruse falan olabillir...

Tuchel bu yazan sen misin ?

Şike lobisi(Fenerbahçe) ve siyaset futboldan elini çekmedikçe gelen hiçbir teknik direktör uzun vadede başarılı olamaz...

baba dinlenmeni bitir artık ateş seni çağrıyo

Geri
Üst Alt