Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

sabriyi sol iç oynatacaksa gelmesin. sabrederiz ama o kadar da değil.

Kim gelirse gelsin yabancı sınırında yapabilecekleri belli maalesef.

Teknik adam konusunda gram heycanım yok, şöyleki mancininin açıklamalarına bakarsak ekonomik bir td gelecek ve yönetimin istediği transferleri kabul edecek biri olacak, yani bir hakan çalhanoğlu, gökhan inler gibi isimlerdense eline salihi verince kabullenecek biri olacak malesef

tüccel baskan galatasaray sampiyon

sabriyi sol iç oynatacaksa gelmesin. sabrederiz ama o kadar da değil.

sürekli oynatacak demedim ki ..

eğer rakibin sağ beki çok hantal , sürekli öne çıkıp pozisyon kaybeden bir adamsa oraya elindeki ters ayaklı hızlı bir adamını koyabilirsin.

gitti 1 sene daha yabancı sınırı rezalet futbol sistemi ile malesef yapabileceği birşey yok kadro zaten rezalet 5 6 oyuncu dışında son derece berbat bir kadro bu adam gelip ne yapsın ?

Beyler KAP Dünya Kupasu boyunca kapalı diyorlar? O zaman bu akşam hiç beklemeyelim de mi?

Valla ben inanmıyorum bizim yönettim böyle mantıklı bir hamle yapmaz. Muhtemelen yine saçmalayıp Klinsman'ı getirecekler gibime geliyor.

reisi getirip ne kadar kalbur ustu gurbetci var toplamak lazim

Umarım çok başarılı olur. Gelecekse bir an evvel gelsin de sistemine uygun oyuncuları transfer etmeye başlayalım.

30450.gif

925007_1482533678647490_1908205323_n.jpg

Yeni sezonun en iyi transferleri olur.

Hayırlı olsun camiamıza.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hocanın karakterine bakarsak hırslı oyuncular için bir şans olacaktır. amrabat-sabri falan takımda yer bulur. ceyhunu pek seveceğini sanmam :)

Geri
Üst Alt