Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Biliyorum 2007-2008 sezonu başıydı.

Lincoln+Hakan dönünce ve Uğur sakatlanınca yine girdi 11'e.

Taraftarın da çok suçu var konuda.Sabri çok iyi de göz boyuyor.Linderoth'un Sabri ile ilgili röportajı vardı da onu bulabilirsem koyarım buraya.Hatta yanlış hatırlamıyorsam forumda biri koymuştu.

Kovmak için hoca alıyoruz resmen.Bu adam bizim futbolcular arasında t*ssak oglanı olur 10 hafta salarlar baskı gelince de medyadan taraftardan kov gitsin nasıl olsa 3 kurusluk tazminatı var.Sonra manşetler gözümün önünde 'Galatasaray 10'da karar kıldı.Hagi mi geliyor?'.Tuchelde gider lige kötü başlayan bi Alman takımına kapagı atar olan bize olur.Bitmedi futbol romantikliğimiz.

J.Parker, Thomasin dedigini yapmiyor diye deli oluyor thomas. Kafana göre takiliyorsun niye söyledigimi yapmiyorsun diye atarlaniyor... Oyuncular ciddiye alimiyor t.direktörü, adam dolmus hep aynisini yapiyorsunuz diyor. Melo bu adami döver :D

Oyuncular zaten genelde böyledir hocayı dikkate almazlar. Bunu bilmek için futbolcu olmaya gerek yok maçı izleyince anlıyosun zaten. Ama Kimi hoca bunu Mancini gibi sineye çeker kimisi de tuchel gibi deliye döner. Adam gibi adam

Tuchel ile sorun yaşayan hangi oyuncu olursa olsun yönetimin gerekeni yapması lazım. Tuchel'i getiriyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın. Oyunculara yedirmeyeceksin.

Kovmak için hoca alıyoruz resmen.Bu adam bizim futbolcular arasında t*ssak oglanı olur 10 hafta salarlar baskı gelince de medyadan taraftardan kov gitsin nasıl olsa 3 kurusluk tazminatı var.Sonra manşetler gözümün önünde 'Galatasaray 10'da karar kıldı.Hagi mi geliyor?'.Tuchelde gider lige kötü başlayan bi Alman takımına kapagı atar olan bize olur.Bitmedi futbol romantikliğimiz.

3 gündür benzer iddiadasın. Bu kadar iddialı olmamak lazım. Belki sonunda haklı çıkacaksın ama adam daha gelmeden bu kadar iddialı ve üstelik komik gerekçelerle başarısız olacağı düşüncesi sağlıklı değil.

Ben adamı çok az tanıyorum. İyi veya kötü diyemem ama abartıyorsun biraz.

Çok kesin konuşuyorsun kardeşim.Görmeden izlemeden bunlara nasıl karar veriyorsun.? Şuanda kimi getirirsen getir muallakta kalır.İsmi cismi ne olursa olsun.Bence bu kadar ön yargılı da olma.;)

Sakın ha sakın denizliyi bunun üstüne getirmesinler yoksa aykut-daum olayı gibi olur denizli yer bunu yanına uğur tğtüneker yada ümit davalayı versinler yeter

Hesap Makinesi

şu buraga vazgeçilmez olmadigini gösterirse sevinirim. o herifin oyunumuzu bozdugunu görür umarim. gene bunun ayagina baktirmasin fazla bişey istemiyorum.

3 gündür benzer iddiadasın. Bu kadar iddialı olmamak lazım. Belki sonunda haklı çıkacaksın ama adam daha gelmeden bu kadar iddialı ve üstelik komik gerekçelerle başarısız olacağı düşüncesi sağlıklı değil.

Ben adamı çok az tanıyorum. İyi veya kötü diyemem ama abartıyorsun biraz.

Olmayacak duaya amin diyoruz çünkü hiç realist bakan yok bu forumda sanki Türkiye liginde degiliz,futbolcular full prof. Almanya ligindeyiz gibi konusuyor herkes bi romantiklik sempatik hocadır diye almış hayranlık yürümüş.Haklısın biraz fazla iddalıyım ama biri bunları söylemeli çok çok alakasız bi ortamdan alakasız bi ortama çaylağın tekini getiriyoruz küçük havuzda yüzmekle okyanusta açılmak aynı şey mi?Bu adam kim nerden çıktı nedir bu forumdaki abartı hayranlıgın sebebi anlamak imkansız.

Çok kesin konuşuyorsun kardeşim.Görmeden izlemeden bunlara nasıl karar veriyorsun.? Şuanda kimi getirirsen getir muallakta kalır.İsmi cismi ne olursa olsun.Bence bu kadar ön yargılı da olma.;)

Valla kardeşim hislerimde pek yanılmam.Bu adamın yaptıgı atar Türk futbolcusuna vızz gelir trıss gider görünen o ki bu adamın Almanya da numarası bu biraz ,motivasyon,sert çıkma filan ama bizde tamters etki yapar Almanyada sıradan bi klupte bu adam saygı kazanabilir ama Türk futbolcusu hatta Melo filan bu adamı biyerine takmaz.Neyse daha fazla bişey demicem ama forumda çok büyük anlamsız bi sevgi var bu adama henüz hiçbişey başarmış bi adam filan degil gayet sıradan, o yüzden önyargılı olmaksa bi kişide önyargılı olsun bu forumda önemli değil.

Olmayacak duaya amin diyoruz çünkü hiç realist bakan yok bu forumda sanki Türkiye liginde degiliz,futbolcular full prof. Almanya ligindeyiz gibi konusuyor herkes bi romantiklik sempatik hocadır diye almış hayranlık yürümüş.Haklısın biraz fazla iddalıyım ama biri bunları söylemeli çok çok alakasız bi ortamdan alakasız bi ortama çaylağın tekini getiriyoruz küçük havuzda yüzmekle okyanusta açılmak aynı şey mi?Bu adam kim nerden çıktı nedir bu forumdaki abartı hayranlıgın sebebi anlamak imkansız.

Valla kardeşim hislerimde pek yanılmam.Bu adamın yaptıgı atar Türk futbolcusuna vızz gelir trıss gider görünen o ki bu adamın Almanya da numarası bu biraz ,motivasyon,sert çıkma filan ama bizde tamters etki yapar Almanyada sıradan bi klupte bu adam saygı kazanabilir ama Türk futbolcusu hatta Melo filan bu adamı biyerine takmaz.Neyse daha fazla bişey demicem ama forumda çok büyük anlamsız bi sevgi var bu adama henüz hiçbişey başarmış bi adam filan degil gayet sıradan, o yüzden önyargılı olmaksa bi kişide önyargılı olsun bu forumda önemli değil.

Yani Almanya da bu kadar değer verilen biri muhakak bize de yararı olacaktır.Bence kuruntu yapıyorsun.

Tuchel simdi ne yapiyor?

Ben size söylüyorum....

Su anda büyük bir ihtimalle bütün Maclarimizi izliyor, Lig maclari, Sampiyonlar Ligi maclari vs.

Tuchel böyle bir Adam...

Burak'ı karıştırma.:cool-96:

ben bişey yapmiyorumda umarim bu herife sadecce beygir gibi öne dogru gitmeyi degil. sirtini dönüp duvarda olabileccegini anlatsin. bursa yari finalinde 3. golde bunu yapmişti. sirf ben gol atiyyim derdini bitirsin yeter benm için. ama işte bu bir umut halitcim:D

Yani Almanya da bu kadar değer verilen biri muhakak bize de yararı olacaktır.Bence kuruntu yapıyorsun.

Ne diyim gelirse inşallah benim kuruntummuş derim.Ama üçgenden oval yapmaya çalısıyoruz resmen bu adamı getirtmekle ben de üçgen oval olmaz diyorum sadece.Neyse gelirse destekleriz tabi ama hiç umudum yok.

Yalnız şu bir gerçek Tuchel ismi hiç ortada yokken konuşan iki ism vardı , biri @Nuri Aslantas ( ki en çok uğraşan ve lob faaliyetlerinde bulunan da odur) diğeri kimdi hatırlayamadım @Arif Ulu ? olabilir.

Neyse başarılı olursa lobi çalışmalarında bulunan bu arkadaşlara teşekkür ederiz , olmazsa zaten onlar vazelini hazır ederler :)

Analiz yazdim hocam

Thomas Tuchel Analizi | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Baskanin net ortamindan referans alan kisiyi biliyorum...bi nevi lobi yapdik

Ho

* LG G2 Tapatalk *

Tuchel simdi ne yapiyor?

Ben size söylüyorum....

Su anda büyük bir ihtimalle bütün Maclarimizi izliyor, Lig maclari, Sampiyonlar Ligi maclari vs.

Tuchel böyle bir Adam...

Nuri fena kaptırdın reis. biraz ara ver bence :D

Tuchel gelmezse mermiye kafa atacak renkdaşlarımız var , istemeyenler bile bu renkdaslarımız için istemeli Yoksa halleri harap ve bitap :tiphat:

Övmemizde, yermemizde harbi çok abartılı. Tuchel'i şimdiden efsane yaptık. Buraları okuyor olsa adamdaki ego muhtemelen tavan yapmıştı. Neyse artık hakkımızda hangisi hayırlıysa o gelir inşAllah.

{ Advocaat, Adriaanse, Jol ve Klinsmann hariç. :-) }

Geri
Üst Alt