Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

"Thomas Tuchel, salı günü Galatasaray'a imza atıyor. "Fenerbahçe'yi geçeriz, siz hiç merak etmeyin" diyen ve sadece iki takviye ile şampiyonluk sözü veren Tuchel'in özgüveni Aysal'ı çok etkiledi. 3 yıllığına anlaşılan Alman hoca senede 2.5 milyon euro alacak"

Adam ya. :bid:

Kendi Simonemizi yaratma düşüncesi beni heyecanlandırıyor açıkçası.

Futbolculuğunu çok severdim, zeki de bir adamdır...Ama en olmayacak zamanda, aslında Fenerbahçeli oluşunu hatırlamışlığına şahit oldum birkaç kez, çok emin değilim o açıdan...

fb ile bağlantısını hiç hatırlamıyorum Makedon kökenli bizim altyapıda 79 dan 85 e kadar derwall in çok beğendiği bir oyuncu 18 yaşında a takıma almış ve libero oynatmış konyaya kiralık gitti ofansif orta saha oynadı milli oldu fatih terim zamanında ön libero oldu yani sahanın her yerini dolaştı ve her bölgeyi iyi biliyor (Bülent defansı iyi bilir arif hücumu tugay orta sahayı ) insan ilişkileri iyi, almanca ve İngilizceyi çok iyi biliyor eşi sanırım alman

Bu adam alındığında bu adamı futbolculardan koruyacak otoritesi yüksek birisi gelmeli, taraftar olarakta çok iş düşüyor her zaman destek olmalıyız bu hocaya yoksa bizim futbolcular bu adamı harcar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim uaci kekolar kötü bir maçtan sonra hemen imparator fatih terim diye bağırmaya başlar. Öncelikle şu parali askerler tarafindan yonetilen pis oluşumu tribunlerden temizlememiz lazım.

tuchelin yanına birde denizliyi getirirsek ve ihtiyacımız olan 3-4 oyuncuyu alırsak en az 10 puan fark bekliyorum lig sonu

thomas-tuchel-mainz-540x304.jpg

Kadıköy 'de galibiyeti sen getir hocam..

10-12 milyon bütçe olmuş yıldız gelmiyormuş önemli değil , eldeki kadroyla taş gibi rakibi abluka altına alan bir takım olursak yıldız kimin umrunda? O bütçeye bakmayın 2 tane önemli oyuncuyu alırız Olcan ile birlikte , Tuchel 'in rakiplere korku salan önüne gelene 4-5 atan fizik olarak taş gibi bir takım çıkarması lazım bize en çok zevk veren Drogbanın yavaş koşması değil Hakan Balta 'nın bile uçtuğunu görmektir.

ne alakası var hajroviç kadar kendini beğenmiş ama bir o kadar da tırt kendini kanıtlayamamış bir adam görmedi bu takım ayrıca hırslı biri de değil hajrovic..keşke melo dövseydi hajroyu..

keşke dövseydi bencede .

hajroviçle karşılaştırmamın nedeni dediğim gibi gelmeden önce yapılan yorumlar

Skibbe den farkının olduğunu düşünmüyorum.Skibbegibi 2-3 sene sonra Karabük ten falan kovulurken görmeyelimde

10-12 milyon bütçe olmuş yıldız gelmiyormuş önemli değil , eldeki kadroyla taş gibi rakibi abluka altına alan bir takım olursak yıldız kimin umrunda? O bütçeye bakmayın 2 tane önemli oyuncuyu alırız Olcan ile birlikte , Tuchel 'in rakiplere korku salan önüne gelene 4-5 atan fizik olarak taş gibi bir takım çıkarması lazım bize en çok zevk veren Drogbanın yavaş koşması değil Hakan Balta 'nın bile uçtuğunu görmektir.

önüne gelene 500-600 atacakmış.

Skibbe den farkının olduğunu düşünmüyorum.Skibbegibi 2-3 sene sonra Karabük ten falan kovulurken görmeyelimde

Skibbe ile tek ortak yanları Alman olmaları.Belki bir de yaşları o kadar.

Kaldı ki Skibbe de fena bir hocalık yapmamıştı ayağı kaydırılana kadar.Tuchel ondan çok daha iyi bir yönetimle çalışacak,yine kadro o dönemki kadrodan daha kaliteli.

Skibbe kotu bir hocaydi. Gittigi her yerden kovulmustu. Adnan polat denen beceriksiz, bir maclik performansla skibbe'yi getirmisti. Basarisiz olacagi belliydi.

Ama tuchel oyle degil. Altyapi hocasiykenbirden bire bundesliga ekibinin hocasi oldu. Kisitli imkanlarinaragmen mainz'i ilk sezon 7., ikinci sezon 5. yapmis bir hoca. Ustelik herkesin saygisini ve takdirini toplamis bir isim. Bu adam klopp ilekiyaslaniyorsa almanya'da(!), bos bir adam degildir skibbe gibi.

Skibbe son derece cöptü ve sadece bizi 5-1 yendigi icin takimin basina getirilmisti is bilmez polat tarafindan.

Geri
Üst Alt