Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Almanya farkli Türkiye farkli.

Bursaspor herkesi eze eze sampion olmadi, üstellik Anadolu dan da baya destek gördü. Sansi Galatasaray kendisini cekti yarisdan, ve Fener maglum Fener. Sampionluk filan olunca, yani Final maclarinda bisey yapamiyorlar.

Rehagel ikinci lig ile birince lige yükselen takimi hemen ayni sezonda sampion yapmis adam... fark böyle olur

Evet bazı arkadaşlarımıza göre sert, oteriter hoca lazım. Taktik analiz, zeka hak getire, nemize lazım. Türk futbolunun genel kafa yapısı böyle maalesef. Ve yine o sebeptendir ki 4-5 milyon toplam nüfusu olan ülkelerin bazıları bile 80 milyonluk ülkemizin fersah fersah ilerisinde. Hayır o değil de sonra hep gelen yabancı hocalar suçlu kimse de Türk futbolcunu şımartan yerli hocalara, dışarda mangır etmiyecek oyuncuyu içerde neredeyse ilah yapacak taraftara bakmıyor.

Taraftar olarak şu futbola duygusal bakmasak daha ilk senelerinde 1. olamadı diye adamları gondermesek başarılı olacaklar ama nerde bizde o kafa yapısı.

Zannedersin ki klup resmi sitede jorgen klopp ile anlaştığını açıklasa sevinçten takla atacağımız hoca her sene Dortmund'u şampiyon yapıyor da kuyruğuna tenekeyi bağlanıyor.

Kaç zamandır Tuchel başlıklarını görüp girmiyordum. Forvettir herhalde diyordum, hocaymış. Hayırlısı olsun.

Tuchel hakkında son 1 haftadır forumdaki birçok yorumu okudum.

Şahsi fikrim mainz takımında her maç farklı kadroyla çıkıyor olmasi bunu gs de yapacak anlamına gelmez.

Mainz şampiyonluğa oynayan büyük bir takım olmadığı için her maç farklı taktik vakit denemesi normal.

Burada önemli olan bizimle kanı uyusacak mi. Vücut bu organ naklini kabul edecek mi.

Umarım bizim için en hayirlisi olacak td gelir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal : "Evet, Tuchel ile görüşüyoruz. Görüşmelerimiz son derece olumlu geçiyor" (DHA)

Yarın sabah kap açılınca Tuhül işi resmilesir.

Sanırım olacak bu iş.

Hayırlı olsun demek düşer bize.

Umarım doğru karardır ve çok başarılı oluruz.

Hayırlısı olsun içimde güzel şeyler yapacak hissi var hatta bizde o kadar iş yapacak ki alman milli takımına alıcaklar bu adamı..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence bu kadar heves etmemek gerek ben bu adamın yerinde olsam gelmem. Burada ki pislikleri görünce kariyerinin başında travma yaşayacak yazık. Ve eğer bu adam gelirse anlarım ki 4. yıldız yönetimin umurunda değil. Neyse bakalım hakkımızda hayırlısı...

Az önce, masa lambası kılığında, Tuchel'in evine sızdım. Evde eşyaları enteresan bir formasyonla yerleştirmiş kafam karıştı ama beğendim. Salonun önünden geçerken içeriye şöyle bir göz attım. Arkada dört sandalye, onların önünde ikili küçük koltuk biraz ileride 3'lü büyük koltuk ve en önde de LCD TV vardı. Buradan anladım ki hoca 4-2-3-1 formasyonunu benimsemiş. Bu da bence uygun bir formasyon. Bu sebepten dolayı o an bir sevinç yaşadım. Derken üst kata çıkıp hocanın odasına intikal ettim. Masada duran bilgisayarın başına geldiğimde alet açıktı. Masaüstünde Galatasaray analizler diye bir klasör gördüm. Hemen açtım. Son iki senenin maçlarını full indirmiş, torrentten çekmiş büyük ihtimal. Yanlarında txt olarak notlar kaydetmiş. Belli ki müthiş bir analiz ve inceleme içerisinde. Bu bile hocanın başarılı olacağını gösteriyor,çalışkan bir adam. Ardından gözüm duvardaki saate takıldı. Saat tam 3 tü. Buradan da kendisi ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık oldugu sonucuna ulaştım. Sonra evden hızlıca uzaklaştım. Tuchel hocamız hepimize hayırlı olsun.

Az önce, masa lambası kılığında, Tuchel'in evine sızdım. Evde eşyaları enteresan bir formasyonla yerleştirmiş kafam karıştı ama beğendim. Salonun önünden geçerken içeriye şöyle bir göz attım. Arkada dört sandalye, onların önünde ikili küçük koltuk biraz ileride 3'lü büyük koltuk ve en önde de LCD TV vardı. Buradan anladım ki hoca 4-2-3-1 formasyonunu benimsemiş. Bu da bence uygun bir formasyon. Bu sebepten dolayı o an bir sevinç yaşadım. Derken üst kata çıkıp hocanın odasına intikal ettim. Masada duran bilgisayarın başına geldiğimde alet açıktı. Masaüstünde Galatasaray analizler diye bir klasör gördüm. Hemen açtım. Son iki senenin maçlarını full indirmiş, torrentten çekmiş büyük ihtimal. Yanlarında txt olarak notlar kaydetmiş. Belli ki müthiş bir analiz ve inceleme içerisinde. Bu bile hocanın başarılı olacağını gösteriyor,çalışkan bir adam. Ardından gözüm duvardaki saate takıldı. Saat tam 3 tü. Buradan da kendisi ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık oldugu sonucuna ulaştım. Sonra evden hızlıca uzaklaştım. Tuchel hocamız hepimize hayırlı olsun.

Tuvalete girip pokunu da inceleseydin , kimi transfer edecegini de öğrenmiş olurduk

@twtmel

=

:cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

Bu akşam kapa düşer heralde artık.

2 hafta sonra sallayacaksak gelmesin

Taraftar benimsemeli

Bir maç kaybedince imparator Fatih Terim

Sıktı artık bu boş beleş taraftarlık

Tamam protesto olabilir ama

Doğru protesto!

Çalışkan bir adama benziyor

Kenardaki heyecanı iyi

Pres falan diyorlar