Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini gibi dünya çapında adamı beğenmeyenler, Tuchel midir nedir, ona hayran.Bunlar Almanyada yaşayan gurbetçi arkadaşlarmı acaba ? İyi tanıdıklarını düşünüyorlar heralde.
hiç bişey bilmiyosa da sahanın kenarında mal gibi, eller cepte durmaz taraftarı, oyuncuyu ateşler
Mancini gibi dünya çapında adamı beğenmeyenler, Tuchel midir nedir, ona hayran.Bunlar Almanyada yaşayan gurbetçi arkadaşlarmı acaba ? İyi tanıdıklarını düşünüyorlar heralde.
Az önce, masa lambası kılığında, Tuchel'in evine sızdım. Evde eşyaları enteresan bir formasyonla yerleştirmiş kafam karıştı ama beğendim. Salonun önünden geçerken içeriye şöyle bir göz attım. Arkada dört sandalye, onların önünde ikili küçük koltuk biraz ileride 3'lü büyük koltuk ve en önde de LCD TV vardı. Buradan anladım ki hoca 4-2-3-1 formasyonunu benimsemiş. Bu da bence uygun bir formasyon. Bu sebepten dolayı o an bir sevinç yaşadım. Derken üst kata çıkıp hocanın odasına intikal ettim. Masada duran bilgisayarın başına geldiğimde alet açıktı. Masaüstünde Galatasaray analizler diye bir klasör gördüm. Hemen açtım. Son iki senenin maçlarını full indirmiş, torrentten çekmiş büyük ihtimal. Yanlarında txt olarak notlar kaydetmiş. Belli ki müthiş bir analiz ve inceleme içerisinde. Bu bile hocanın başarılı olacağını gösteriyor,çalışkan bir adam. Ardından gözüm duvardaki saate takıldı. Saat tam 3 tü. Buradan da kendisi ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık oldugu sonucuna ulaştım. Sonra evden hızlıca uzaklaştım. Tuchel hocamız hepimize hayırlı olsun.
Ne alaka şimdi ? Tuchel'i bilmek için illa gurbetçi mi olmak gerek?
Bundesliga gibi Avrupa'nın en çok izlenen 3 liginden birinde takım çalıştırıyor adam.Bundesliga da TRT'nin yayınladığı bir lig.Böyle bir ligin en iyi 2.teknik direktörü seçilen Tuchel'i elbette futbolu yakından takip eden herkes bilir.
Tamam Mancini'yi bende çok severdim,başarısız olarak da görmüyorum.Ancak Tuchel gibi bir hocayı da çok küçümsüyorsunuz.Bize gelmezse çalıştıracağı takım da en az Galatasaray ayarında olur zaten.
Mancini hayranı falan değilim. Genç Almanı küçümsediğimde yok. Ancak bu adamda bu kadar potansiyel görülmesine şaşıyorum.
Mancini hayranı falan değilim. Genç Almanı küçümsediğimde yok. Ancak bu adamda bu kadar potansiyel görülmesine şaşıyorum.
Tuchel'i almak Bayern Münih'in Karabük'ün teknik direktörünü alması demektir.
hiç bişey bilmiyosa da sahanın kenarında mal gibi, eller cepte durmaz taraftarı, oyuncuyu ateşler