Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

O potansiyeli sadece bizim forum görmüyor elbette.Heynckes,Klopp gibi başarılı hocalarla,Alman futbol yorumcuları da söylüyor.İnsanların heyecanlanması çok normal.

Desene Almanyanın Hamza Hamzaoğlunu bulmuşuz....Bir dönem türk futbol alimlerini en çok Abdullah Avcı heyecenlandırıyordu. :)

Desene Almanyanın Hamza Hamzaoğlunu bulmuşuz....Bir dönem türk futbol alimlerini en çok Abdullah Avcı heyecenlandırıyordu. :)

Şöyle bir fark var.Hamza Hoca ile Abdullah Avcı'nın ömürleri boyu göremeyecekleri eğitim ile lisansların sahibi Tuchel.Ortaya daha iyi bir alternatif koyamıyorsak mutlaka takımın başına getirmemiz gerekir ki görünene göre doğru düzgün başka bir hoca adayımız da yok.Advocaat'lar,Martin Jol'ler havada uçuşuyordu en başından beri.

thomas-tuchel-mainz-bierdusche.jpg

tuchel-jubel-5x4_Diashow.jpg

bmg_m05_tuchel_faust_389.variant628x353.jpg

m05_fcn_jubel_tuchel_920.920517_r.variant920x517.jpg

6-scaled(12).jpg

140511-Thomas-Tuchel-Olaf-Kozany.jpg

image-134882-galleryV9-trwo.jpg

top-trainer-auf-augenhoehe-pep-guardiola-li-und-thomas-tuchel-.jpg

2,w%3D256,c%3D0.bild.jpg

Tuchel-Klopp.jpg

2,w%3D650,c%3D0.bild.jpg

img_L2ZtLzgxOS90aHVtYm5haWxzLzAzdGFnMS5qcGcuMTk4ODE5OTkuanBn_L2ZtLzgxOS90aHVtYm5haWxzLzAzdGFnMS5qcGcuMTk4ODIwMDEuanBn.jpg

m05_ebs_tuchel_lacht_920.920517_r.variant920x517.jpg

Nuri sen almancısın herhalde bu adamı takip ediyorsun demek ki bayadır bu kadAr hayranı olduğuna göre

kesinlikle yalan olduğunu düşünüyorum adamlar tuchel gelmesin diye çalışmaya başlamışlar..

demek ki korku büyük !

Sporx.com

Tamam artikherkes tanidi Tuchel'i, artik kimse bu kim yeea demez.

Anailzler manalizler benimsedi de millet...

Aciklayin artik olsun bitsin, isimize gucumuze bakalim.

Göreceğiz arkadaşlar. Bir Tuchel hayranlığı almış başını gidiyor. Werner Lorant 1860 Münih'ten Feneve geldiğinde ne kadar başarılı olduğunu gördük. Lorant'ta Almanya'da başarılı oldu ama şimdi nerde? Skibbe nerde? Tuchel Galatasaray'a ancak stajer olur!

Öyle diyon da şikeciler tarihlerinin en önemli başarısını Lorantla kazandılar.

Nuri sen almancısın herhalde bu adamı takip ediyorsun demek ki bayadır bu kadAr hayranı olduğuna göre

Cok iyi TD Kamil. Ben bu Adami ilk görence Hayran oldum...nerdeyse Klopp 2.0....Kafa olarak Mourinho, Hirs olarak Klopp.

Burda ilk kez Eyül 2013'te yazdim, simdi de geliyor insallah

Sporx de TUCHEL Almanyanin en iyi TD oldugnu biliyor, Korku büyük tabi. Ama bu Adam gelecek ve bizi Sampiyon yapar.

HA bir sey daha: Bize Taktik bilgisi bu kadar yüksek olan TD gelmemis. Tuchel Full Ofanfs, 100 % Pres ama ayni zamanda Defanste saglam önem veren biri.

Kadiköy'de 3-0 kazanirsak kimsi sasirmasin,buraya yaziyorum. Tuchel bizim icin cok büyük bir sans..

Geri
Üst Alt