Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

Sporx de TUCHEL Almanyanin en iyi TD oldugnu biliyor, Korku büyük tabi. Ama bu Adam gelecek ve bizi Sampiyon yapar.

HA bir sey daha: Bize Taktik bilgisi bu kadar yüksek olan TD gelmemis. Tuchel Full Ofanfs, 100 % Pres ama ayni zamanda Defanste saglam önem veren biri.

Kadiköy'de 3-0 kazanirsak kimsi sasirmasin,buraya yaziyorum. Tuchel bizim icin cok büyük bir sans..

Almanya nin en iyi T.D. simdilik Klopp ve Guardiola bence.

Tuchel daha yolun basinda.

@Nuri Aslantas ispanya hezimeti ve xavi iniesta messi efsanesinin bozulması sonrası barcelona'da yeni bir açılım rüzgarı esmeye başlamış.menecerler aracılığıyla klopp'a teklifler gittiği söyleniyor.

Klopp da ayrılmak istiyormuş , bayern hegemonyasından sıkılmış.ama dortmund bırakmak istemiyor.

Almanlar klopp'un tuchel'i yerine önerdiğini konuşuyor.

Haftaiçi kokusu çıkar.

Yüreğine indi mi? :p

Sporx de TUCHEL Almanyanin en iyi TD oldugnu biliyor, Korku büyük tabi. Ama bu Adam gelecek ve bizi Sampiyon yapar.

HA bir sey daha: Bize Taktik bilgisi bu kadar yüksek olan TD gelmemis. Tuchel Full Ofanfs, 100 % Pres ama ayni zamanda Defanste saglam önem veren biri.

Kadiköy'de 3-0 kazanirsak kimsi sasirmasin,buraya yaziyorum. Tuchel bizim icin cok büyük bir sans..

Yönetim Taraftar gaziyla kurdugu Kadroya karismaya kalkmassa,Bizim cok bilmis Taraftar her hafta oynattigi oyunculara burun kivirmassa,Bizdeki imkanlarla hem bir cok genc oyuncu kesfederiz Hemde Takimin bir oyun felsefesi olur.

Bana göre Klopptan bir adim önde Tuchel Futbol bilgisiyle.

Isim bilmiyorum, bilsem de vermem. Hos bana isim verecek olanlar bile bilmiyordur ya neyse..

Sadece birkac gun bekleyin Tuchel gelmeyecek. Daha dogrusu 3puan.com'a Tuchel ismini fisildayan yonetici Hajrovic rezilligini ancak boyle kapatabilecegini dusundu.. ;)

Simdi Tuchel isim'i Allah var, Lucien Favre ve Michel Preud'Homme'dan sonra istedigim 3. isim.

Baska isim ile anlastilar bile zamana yaymaya calisiyorlar. 1 hafta -10 gun icinde Tuchel olmadi ve sonra ... geliyor. Demeclerini okuyacagiz hep beraber..

Bu arada Almanya'da basta Lucien Favre olmak uzere Tuchel'den daha iyi isimler var..

@Nuri Aslantas ispanya hezimeti ve xavi iniesta messi efsanesinin bozulması sonrası barcelona'da yeni bir açılım rüzgarı esmeye başlamış.menecerler aracılığıyla klopp'a teklifler gittiği söyleniyor.

Klopp da ayrılmak istiyormuş , bayern hegemonyasından sıkılmış.ama dortmund bırakmak istemiyor.

Almanlar klopp'un tuchel'i yerine önerdiğini konuşuyor.

Haftaiçi kokusu çıkar.

Yüreğine indi mi? :p

Ulan Melih,...:D

olmaz olmaz. Tuchel bitmis yarin kapta :P

Mancini gibi dünya çapında adamı beğenmeyenler, Tuchel midir nedir, ona hayran. :) Bunlar Almanyada yaşayan gurbetçi arkadaşlarmı acaba ? İyi tanıdıklarını düşünüyorlar heralde.

Mancini 'nin ne başarısı var Allah aşkına İnter şampiyonlukları mı ? Milan ve Juventus şike sürecindeydi Mancini aldı şampiyonlukları.

Peki City mi ? O mükemmel kadroyla 90+ da Aguero ile şampiyonluk aldı evet buda büyük başarı ama sadece Premier Ligi almış bi adam dünya çapında olamaz , City 'nin devler ligindeki hüsranını da biliyoruz.Geldik kendimiz de gördük iğrenç iğrenç rotasyonlar bitmeyen 3-5-2 laneti vs.

[attachment=11214:10177220_620934098020734_4471524851485397276_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10177220_620934098020734_4471524851485397276_n.webp
    10177220_620934098020734_4471524851485397276_n.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 211
Hala mı iddia ya? Gelmedi mi daha bu adam?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

AYSAL; Teknik adam arayışlarımızda 3 isim üzerinde yoğunluk kazanmış durumdayız. Tuchel de bunlardan biri. Görüşmeler olumlu. Henüz bitmiş değil. Teknik adam sorunu bir hafta içinde çözeceğimizi tahmin ediyorum."

Henüz net birşey yok. 3 isimden diğer 2'si ??

AYSAL; Teknik adam arayışlarımızda 3 isim üzerinde yoğunluk kazanmış durumdayız. Tuchel de bunlardan biri. Görüşmeler olumlu. Henüz bitmiş değil. Teknik adam sorunu bir hafta içinde çözeceğimizi tahmin ediyorum."

Henüz net birşey yok. 3 isimden diğer 2'si ??

Jesus,Klinsmann.

Mancini 'nin ne başarısı var Allah aşkına İnter şampiyonlukları mı ? Milan ve Juventus şike sürecindeydi Mancini aldı şampiyonlukları.

Peki City mi ? O mükemmel kadroyla 90+ da Aguero ile şampiyonluk aldı evet buda büyük başarı ama sadece Premier Ligi almış bi adam dünya çapında olamaz , City 'nin devler ligindeki hüsranını da biliyoruz.Geldik kendimiz de gördük iğrenç iğrenç rotasyonlar bitmeyen 3-5-2 laneti vs.

mantığa gel. o zaman terim'in son 2 çempiyınlığı terimin başarısı değil, 3 temmuz olaylarından dolayı zayıflayan rakibin çempiyınlıkları bize hediye etmesidir. veya lucescu'nun süper kupa başarısı başarı değil. çünkü jardel o golü 6500. dakikada atmasa görürdüm ben onu. hiç olmadı bizim uefa kupası da başarı değil. hanry o golü atsa görürdüm ben terim'i. kısacası bu böyle uzar gider müdür. eğer adam o şampiyonlukları kazanmışsa bu bir başarıdır, altında bir şey aramak veya başarıyı abuk sabuk şeylere yönlendirmek saçma. artı aguero, dzeko sezon boyunca kaçırdıkları golleri atsalar city mağlubiyet yaşamadan çempiyın olurdu. bıyır senin mantığına göre kısa kısa örnekler. :asd:

Geri
Üst Alt