Thomas Tuchel Galatasaray'da İddiası

AYSAL; Teknik adam arayışlarımızda 3 isim üzerinde yoğunluk kazanmış durumdayız. Tuchel de bunlardan biri. Görüşmeler olumlu. Henüz bitmiş değil. Teknik adam sorunu bir hafta içinde çözeceğimizi tahmin ediyorum."

Henüz net birşey yok. 3 isimden diğer 2'si ??

en dandik hangi ise onu getirir o zaman tuchel'i unutun!

1.Tuchel 2.Klinsmann 3.Denizli dir

Siralama bu sekildedir diye tahmin ediyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Uçakta mı? Sallamayın ya.

Yahut adam gibi kaynak verin.

bu tuüühıl var ya uçağa bile binemez o derece sünepe bir adamdır valla... güvenlikten geçerken polislerden korkar ezilir de büzülür... kesin uçakta değildir... ancak otobüsle gelir... ama muavinden de su isteyemez... o derece...

mantığa gel. o zaman terim'in son 2 çempiyınlığı terimin başarısı değil, 3 temmuz olaylarından dolayı zayıflayan rakibin çempiyınlıkları bize hediye etmesidir. veya lucescu'nun süper kupa başarısı başarı değil. çünkü jardel o golü 6500. dakikada atmasa görürdüm ben onu. hiç olmadı bizim uefa kupası da başarı değil. hanry o golü atsa görürdüm ben terim'i. kısacası bu böyle uzar gider müdür. eğer adam o şampiyonlukları kazanmışsa bu bir başarıdır, altında bir şey aramak veya başarıyı abuk sabuk şeylere yönlendirmek saçma. artı aguero, dzeko sezon boyunca kaçırdıkları golleri atsalar city mağlubiyet yaşamadan çempiyın olurdu. bıyır senin mantığına göre kısa kısa örnekler. :asd:

Juventus 'un bütün yıldızları İnter 'e geçerse o zaman kolay şampiyonluk olur , Ctiy kısmını da okumadın galiba yinede büyük başarı yazdım.Sen yorumumu nasıl anladın bilemiyorum ama ben Mancini 'nin dünya çapında bir antrenör becerisinde olmadığını belirttim.Anaokulu mantığıyla, şu olmasaydı şu olmaz şu olmasaydı bu olmazdı demişsin.Lütfen tartışmalarımıza son verelim sen bana göre yorum yapmayı beceremiyorsun önce dilimizi güzel kullan sonra gel.;)

Juventus 'un bütün yıldızları İnter 'e geçerse o zaman kolay şampiyonluk olur , Ctiy kısmını da okumadın galiba yinede büyük başarı yazdım.Sen yorumumu nasıl anladın bilemiyorum ama ben Mancini 'nin dünya çapında bir antrenör becerisinde olmadığını belirttim.Anaokulu mantığıyla, şu olmasaydı şu olmaz şu olmasaydı bu olmazdı demişsin.Lütfen tartışmalarımıza son verelim sen bana göre yorum yapmayı beceremiyorsun önce dilimizi güzel kullan sonra gel.;)

"90+ da Aguero ile şampiyonluk aldı "

Mancini 'nin ne başarısı var Allah aşkına İnter şampiyonlukları mı ? Milan ve Juventus şike sürecindeydi Mancini aldı şampiyonlukları.

hacı bence sen kendi yazdığın mesajı anlamamışsın. :asd: git anla gel sonra yine konuşalım. adam kendi söylediğiyle çelişiyor bir de bana anaokulu aklıyla şöyle böyle yazıyor demiş. ben zaten senin saçmalamana örnek verdim. :asd:

Mancini 'nin ne başarısı var Allah aşkına İnter şampiyonlukları mı ? Milan ve Juventus şike sürecindeydi Mancini aldı şampiyonlukları.

Peki City mi ? O mükemmel kadroyla 90+ da Aguero ile şampiyonluk aldı evet buda büyük başarı ama sadece Premier Ligi almış bi adam dünya çapında olamaz , City 'nin devler ligindeki hüsranını da biliyoruz.Geldik kendimiz de gördük iğrenç iğrenç rotasyonlar bitmeyen 3-5-2 laneti vs.

:)

Sistem oturtması cok zaman alabilir. Cünkü takımı ve ligin oyun yapısını bilmiyor. Sistemi oturtana kadar rakiplerin yansıması oluruz diyor kendisi zaten, yani rakibin taktiğini kopyalamak..

Özgüven veren bir insana benziyor. Zaten psikoloji konusunda uzman, motive olarak takıma cok seyler katacağı aşikar ama dediğim gibi sistemi bir anda oturtmasını kimse beklemesin..

Tuchel geleceksse Motivasyonu yüksek ama diğer yandan enteresan taktikler deneyen bir takım bizi bekliyor demektir.

Peki City mi ? O mükemmel kadroyla 90+ da Aguero ile şampiyonluk aldı evet buda büyük başarı ama sadece Premier Ligi almış bi adam dünya çapında olamaz , City 'nin devler ligindeki hüsranını da biliyoruz.Geldik kendimiz de gördük iğrenç iğrenç rotasyonlar bitmeyen 3-5-2 laneti vs.

Tövbe de.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bu iş iyice b.ka sardı olmayacakmış gibi bir izlenime kapıldım.

Tuchel'i getirmek atla deve değil sanki başka bir isim peşinde koşuyorlarmış gibi geliyor bana. Yoksa imza neden bu kadar uzasın. Ha yanlış yapıyorlar bence o ayrı. Keşke bir an önce güvenip imzayı attırsalar bu adama.

Bana sanki yönetim kurulundan veto yemiş gibi geldi bunlarda İsviçre'nin elenmesini bekliyorlar gibime geliyor.

Bu iş iyice b.ka sardı olmayacakmış gibi bir izlenime kapıldım.

Tuchel'i getirmek atla deve değil sanki başka bir isim peşinde koşuyorlarmış gibi geliyor bana. Yoksa imza neden bu kadar uzasın. Ha yanlış yapıyorlar bence o ayrı. Keşke bir an önce güvenip imzayı attırsalar bu adama.

Bana sanki yönetim kurulundan veto yemiş gibi geldi bunlarda İsviçre'nin elenmesini bekliyorlar gibime geliyor.

Yonetim kurulundan Denizli baskisi vardir kesin. Boyle batiracaklar bu takimi.

Geri
Üst Alt