"Thomas Tuchel'ın Cumaya kadar açıklanmasını bekliyoruz"

Spaletti ismi falanda dedi Allah korusun.Tuchelde geliyosa açıklansın bir an önce işler iyice kötüye gidecek yoksa hergeçen gün kamp geliyor elde birsürü oyuncu var hiç yerli transferi yok

Bu adamın çok başarılı olmasını istiyorum İnsallah başarılı olur ama galatasaray meinz değil burası da almanya değil burda sadece rakip takımla değil Şike çetesi medyası,fenerasyon, hakemler ,rakip takım oyuncuları siyasi iktidar kısacası futboldan başka herşeyle mücadele etmen gerekiyor ne yazıkki türkiye gün geçtikçe iyice çadır devletine dönmeye başladı Örnek mi;yeniden yargılanma sadece az gelişmiş ülkelerde aziz yıldırım gibiler toplum içinde varlıklarını sürdürürler

Selcuku yedege cekmen dilegiyle hosgelirsin insallah.

I am the one who knocks!

yeter kim geliyorsa gelsin artık şu tırt süper ligine. 5+3 varken İyi yerli oyuncular lazım bize.İyi yerli olmadıktan sonra hocanın bir önemi yok.

Bu adamın çok başarılı olmasını istiyorum İnsallah başarılı olur ama galatasaray meinz değil burası da almanya değil burda sadece rakip takımla değil Şike çetesi medyası,fenerasyon, hakemler ,rakip takım oyuncuları siyasi iktidar kısacası futboldan başka herşeyle mücadele etmen gerekiyor ne yazıkki türkiye gün geçtikçe iyice çadır devletine dönmeye başladı Örnek mi;yeniden yargılanma sadece az gelişmiş ülkelerde aziz yıldırım gibiler toplum içinde varlıklarını sürdürürler

Bu TD nin isimidir ¿ Yonetimlerinmi ¿

Burak ve Selcuk gibi yerlilerin keyfine göre oynayacagi bir ortamda ve rakibinin saibe yapip, hakemleri her zaman etkileme potansiyeli varken böylesine umut vaadeden, genc ve ülke sartlarindan bihaber Tuchel ile (her ne kadar kendisini begensem de) 4.yildiz sansimiz cok zayif.. Gelecege yönelik düsünülebilir ama sabrimiz buna ne kadar müsaade eder orasi sorun isareti.. Kisacasi bu pislik ortaminda care Mustafa Denizli'dir bence..

Bu TD nin isimidir ¿ Yonetimlerinmi ¿

Ya ben de okuyorum bu yorumlari ve anlamiyorum. Denizli olursa bunlarla bas edebilirmis de Tuchel gibi biri edemezmis. Denizli sikeci destekcisi federasyona ne yapacak? Hakemlere ne yapacak? Bunlari yenmenin bir tek caresi var, o da cok iyi futbol oynamak, o kadar iyi oynamak ki hakemlere ragmen, federasyona ragmen kazanmak. Bu da 70'ine merdiven dayamis "bir an once antrenman bitse de eve gidip torunlarimla oynasam" diye dusunen, 25 yildir kendisini gelistirmemis, 89'da yakaladigi basarinin ustune bir tas daha koymamis adamlarla olmaz.

Benimde tercihim genç ve yetenekli bir Td olurdu. Ama bu pislik ortamda basari sansi az oluyor böyle hocalarin. Zaten eldeki yerliler ile fark yaratan bir oyun oynamak nerdeyse imkansiz. Yönetimin transfer politikasi çok kötü. anadolu topcularina yildiz parasi veriyorlar. Kim gelirse gelsin eldeki kadro ve yönetimin futbol anlayisiyla basari gelecegini sanmiyorum.

Cezam bitti...

Bu Tucheli bazıları muthiş abartı yahu. Tamam almanyanın gözde olan yıldız ADAY hocalarından.

ALMANYA şartlarında bu gecerli ama burası Türkiye.

Ya tutarsa hamlesi olacak resmen.

4cü yıldız bu sene tuchel ile mucize olur.

Lucescu-terim-denizli ve türk ligini + daha önemlisi türk amatör/pro oyuncu karakterini iyi bilen hocayla 4 cü yıldız kısa vaadede gele bilir.

Tucheli isteyen 4cü yıldız umrunda değil gibi pek, uzun vaade için ama bir proje ola bilir.

Benim önerim : denizli 1 senelik baş antrenörlük olsun bu tuchelda yardımcısı. Seneyede tuchel ipleri eline alsın.

Cezam bitti...

Bu Tucheli bazıları muthiş abartı yahu. Tamam almanyanın gözde olan yıldız ADAY hocalarından.

ALMANYA şartlarında bu gecerli ama burası Türkiye.

Ya tutarsa hamlesi olacak resmen.

4cü yıldız bu sene tuchel ile mucize olur.

Lucescu-terim-denizli ve türk ligini + daha önemlisi türk amatör/pro oyuncu karakterini iyi bilen hocayla 4 cü yıldız kısa vaadede gele bilir.

Tucheli isteyen 4cü yıldız umrunda değil gibi pek, uzun vaade için ama bir proje ola bilir.

Benim önerim : denizli 1 senelik baş antrenörlük olsun bu tuchelda yardımcısı. Seneyede tuchel ipleri eline alsın.

Açıkçası Tuchel kararı benim gözümde tüm yerli teknik direktör seçimlerinden ve Lucescu harici tüm yabancı seçimlerinden önde. Yerli olarak bizi Fatih Hoca'dan ileri taşıyacak birini şuan göremiyorum , yabancı olarak da mesela Capello , Hitzfeld , Lippi gibi kişileri görmek isterim ama onlarda hem çok maliyetli hem de Mancini gibi belli bir kalitenin altında kadroyu kabul etmeyecek , etse bile en ufak başarısızlıkta suçu buna bulacak kişiler.

Bizim için en mantıklı hamle her şartı kabul edecek birini Lucescu veya Feldkamp gibi birini getirmekti , Feldkamp'ın yaşı Lucescu'nun reddetmesi sonucu en doğru hamle Atletico'nun yaptığı gibi genç ve başarıya aç birini getirmek gibi duruyor. Mesela Atletico, Simeone'yi getirdiğinde Simeone'nin ne yeterli tecrübesi ne de kariyeri vardı , belki de sırf sezon sonuna kadar idare etsin diye getirmişlerdi ama sonrası malum.

Potansiyellerine bakarsak Atletico'ya gelmeden önce Espanyol'u çalıştıran Simeone'nin çok çok üstünde Tuchel'in potansiyeli ve karakter ile tarz olarak da benzerlikleri var. Yapılan yorumlara göre Tuchel'in taktik zekası da Simeone'nin üstünde ama Simeone'nin bu seviyeye gelmesindeki faktör Atletico'da potansiyeline ulaşması ve futbolcuların hepsinin de potansiyeline ulaşmasını sağlaması. Koke-Raul Garcia-Gabi-Diego Costa bunların belli bir potansiyeli vardı ama bu seviyeye geleceklerini kimse tahmin etmiyordu , iki sene önce.

Eğer ki Tuchel gelip burada potansiyeline ulaşırsa ve futbolculardan da maksimum verim alabilirse ki motivasyon gücünün yüksek , antrenman tekniklerinin modern olduğu söyleniyor , başarılı olması zor olmayacaktır. Yani gelirse başarılı olma ihtimali başarısız olma ihtimalinden daha yüksek bence. Ha benim çekincem yok mu ? Bir konuda var Mainz ile sezon başı Avrupa Ligi elemelerinde kendilerinden zayıf bir takıma elenmişler. Avrupa konusunda bir soru işareti yaratıyor bu durum bende.

4ncü yıldızı ve Fener ile yaşanacak sidik yarışını unutun. Belki Fener 4ncü yıldızı daha önce takar ama bu adam bize fazlasını verecek.

Yeter ki sabır gösterelim, destek verelim.

Mantık bu olmalı zaten. Kalitesinden emin oldugumuz bir hocaya takımı uzun yıllar emanet etmeliyiz.

Yak gel tühül

tuchel sabır gösterirsek gelecek adına iyi bir seçim. fakat öyle bir lige geliyorki, şike yapanın yanına kar kaldığı hatta bırakın kar kalmasını, kahraman olduğu bu ortamda başarı kıstası bizim ne olacak asıl onu merak ediyorum. sanırım bizim başkanda şike yapmazsa şerefli ikincilikler serüvenine başlayacağız.

Bütün medya tucheli yalanlamak için birlik olmuş nasıl luxe gelecek diye telaş sardiysa tuchelden de bir o kadar korkuyorlar.taraftarın klübü mail bombardımanına tutmasi lazım yoksa denizli ile klübü batisa götüreceğiz .

@twtmel

Geri
Üst Alt