Kenan Soydabir
Kırmızı Üye
- 8 Haziran 2011
- 2.383
- 2
- 288

Stoper arayışımız malum. Rhodolfo, Astori, Heitinga ismi geçen oyunculardan sadece bir kaçı. Öncelikle stoper ararken neye ihtiyacımız olduğunu bilmeliyiz. 2 özellik gerekiyor bana göre. Sertlik ve liderlik. Rhodolfo ismi geçen isimlerden en uygunu gibi görünse de bize daha da iyisi gerekiyor diye düşünüyorum. Aklıma gelen ilk isim bir kaç yıl önce en iyi 5 stoper arasında sayabileceğim Thomas Vermaelen. Liderlik özelliğiyle ön plana çıkan Vermaelen, şuanda Arsenal'in birinci kaptanı durumunda. Ancak geçirdiği sakatlıklar sonrası Mertesacker - Koscielny ikilisinin oturması sebebiyle yerini kaybetmiş durumda. Yıllardır kornerden gol atamama sorunumuza da ilaç gibi gelecektir. Arsenal'e geldiği ilk iki yıl da sadece ligde 13 gol atmışlığı vardır. Sözleşmesi seneye bitecek. Bu sene fazla forma şansı bulamadığı için ve Dünya Kupası'nda oynama isteğinden dolayı, bize gelmeyi isteyecektir. Fiyatının da 6-7 milyona biteceğini düşünüyorum. Kesinlikle düşünmemiz gereken bir isim. Tam anlamıyla "fırsat transferi".