# Thomas Vermaelen

Kenan Soydabir

Kırmızı Üye
213973hp2.jpg

Stoper arayışımız malum. Rhodolfo, Astori, Heitinga ismi geçen oyunculardan sadece bir kaçı. Öncelikle stoper ararken neye ihtiyacımız olduğunu bilmeliyiz. 2 özellik gerekiyor bana göre. Sertlik ve liderlik. Rhodolfo ismi geçen isimlerden en uygunu gibi görünse de bize daha da iyisi gerekiyor diye düşünüyorum. Aklıma gelen ilk isim bir kaç yıl önce en iyi 5 stoper arasında sayabileceğim Thomas Vermaelen. Liderlik özelliğiyle ön plana çıkan Vermaelen, şuanda Arsenal'in birinci kaptanı durumunda. Ancak geçirdiği sakatlıklar sonrası Mertesacker - Koscielny ikilisinin oturması sebebiyle yerini kaybetmiş durumda. Yıllardır kornerden gol atamama sorunumuza da ilaç gibi gelecektir. Arsenal'e geldiği ilk iki yıl da sadece ligde 13 gol atmışlığı vardır. Sözleşmesi seneye bitecek. Bu sene fazla forma şansı bulamadığı için ve Dünya Kupası'nda oynama isteğinden dolayı, bize gelmeyi isteyecektir. Fiyatının da 6-7 milyona biteceğini düşünüyorum. Kesinlikle düşünmemiz gereken bir isim. Tam anlamıyla "fırsat transferi".

Son senelerde çok ağır sakatlıklar geçirdi yoksa iyi stoper.

....Barcelona istiyormus...bize gelmez...en az 15 Milyon Bonservis...

Stoper listesinin en tepesine yazalım. Şartları da zorlayalım. Bu yaz Arsenal'den ayrılacak. Fırsat transferi olabilir, olursa da fırsatın kralı olur.

Sakatlık ve süreklilik problemi olmasa, Dünya'nın en iyi stoperi olabilirdi.

dedikodusu bizimle hiç cıkmıyor. eger sezon sonu pat diye kimsenin ruhu duymadan bu adamı alırsak efsane olur kuran çarpsın !

Çok isterim ancak olmazsa direk bence Doria'yı alıp gelsinler.

Edit : Doria kolay dediğimden veya onu ima ettiğimden değil stoper mevkisinde böyle büyük bir hamleye ihtiyacımız olduğundan.

çok sakatlandığı doğru ama first-class bir stoper. Barça büyük ihtimal bedava yollar. Bana göre riske değer. 15-20 maç oynar ama üst seviye oynar. Serdar'ı gönderip sakat stoper hakkımızı Vermaelen'den yana kullanalım.

çok sakatlandığı doğru ama first-class bir stoper. Barça büyük ihtimal bedava yollar. Bana göre riske değer. 15-20 maç oynar ama üst seviye oynar. Serdar'ı gönderip sakat stoper hakkımızı Vermaelen'den yana kullanalım.
Bize 35-40 macta oynayacak adam lazim. Serdar'i zaten gonderemeyiz gecelim bunlari. O kazik girmis bir kere.

Bu adam alay edilesi şekilde sürekli sakat ve fitness sorunları yaşıyor, zaten bir dönem alay konusuydu. Roma o yüzden opsiyonunu kullanmadı. Bunu alacaklarına Badstuber'i alsınlar o daha iyi durumda.

kalite müthiş de

ancak serdarla beraber revirde tandem oluştururlar

Geri
Üst Alt