"THY , AS Roma'ya Göğüs Reklamı İçin Teklif Yaptı" İddiası

Yıllık 5 mi?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ticaret eyvallah lazım. Ama Man.Utd., FC Barcelona ve Euroleague gibi büyük paralar harcanan sponsorlukların yanında bir gıdım da Türk Kulüplerine verseniz paralardan. Kendi kulüplerimiz de faydalansa...

Gerçi hoş öyle bir şey yapmaya kalksanız önce bütün parayı Fenerinize akıtır diğerlerine de sus payı gibi çerez parası verirsiniz birilerinin !!! emriyle...

Yabancı hayranlığını bırakıp Türk takımlarına destek olsanız süper olacak

Ticaret eyvallah lazım. Ama Man.Utd., FC Barcelona ve Euroleague gibi büyük paralar harcanan sponsorlukların yanında bir gıdım da Türk Kulüplerine verseniz paralardan. Kendi kulüplerimiz de faydalansa...

Gerçi hoş öyle bir şey yapmaya kalksanız önce bütün parayı Fenerinize akıtır diğerlerine de sus payı gibi çerez parası verirsiniz birilerinin !!! emriyle...

Abi THY'nin Türkiye'de reklam vermesine gerek yok ki.

Hem bize veyahut başka bir kulübe sponsor olsa çok sorun çıkar...

Abi THY'nin Türkiye'de reklam vermesine gerek yok ki.

Hem bize veyahut başka bir kulübe sponsor olsa çok sorun çıkar...

Onların Man.Utd. ve FCB ye sponsor oldukları dönemde biz ŞL gayet iyi işler yapıyorduk. O dönemde TT sözleşme fesih bedelini ödeyip gayet bize sponsor olabilirlerdi. Ama o dönemde Fener ortada yoktu. Ve sırf o yüzden bize sponsor olmadılar diye düşünüyorum.

o onun sponsoru benım ıcın bıtmıstır artık

bu bunun sponsoru boykot edelım laağn

diye bi zihniyetin olduğu ulkede thy nın o topa girmemesi çok akıllıca.

bende baştan kızıyordum ama adamlar haklı

Bir açıklaması vardı o müdürün. Biz prensip olarak yurt dısına sponsor harcaması yapıyoruz diye. Amaç tabiki yurt dısındaki müşterileri çekmek.

Ama Galatasaray, avrupada ülkeyi en iyi tanıtan kulüp ve gögsümüzde thy reklamı olsa bence gayette faydalı olur yeni müşteriler anlamında.

Senelikte 10 milyon euro yeter aslında. Ama tabi bize olurlarsa fenerde zıplar hani bize diye.

temel kotil bizim üniversiteye gelmişti konuşma yaptı ondan satırbaşlarını aynen aktarıyorum anlayın ne olduğunu

-yurtdışı uçak bileti fiyatlarımız çok uygun

yurtiçi yüksek çünkü yurtdışını yurt içi ile besliyoruz. (yani yurtiçi uçan insanları sömürüp yurtdışı zararını oradan çıkarıyorlar)

-aranızda afrikaya giden varmı arkadaşlar? (kimse el kaldırmadı [ne olmasını bekliyodu ki öğrenci milleti evine zor gidiyo])

-yok mu arkadaşlar? çok şaşırdım

afrikaya gidin arkadaşlar bilet fiyatları çok ucuz 100dolar 200 dolar

temel kotil bizim üniversiteye gelmişti konuşma yaptı ondan satırbaşlarını aynen aktarıyorum anlayın ne olduğunu

-yurtdışı uçak bileti fiyatlarımız çok uygun

yurtiçi yüksek çünkü yurtdışını yurt içi ile besliyoruz. (yani yurtiçi uçan insanları sömürüp yurtdışı zararını oradan çıkarıyorlar)

-aranızda afrikaya giden varmı arkadaşlar? (kimse el kaldırmadı [ne olmasını bekliyodu ki öğrenci milleti evine zor gidiyo])

-yok mu arkadaşlar? çok şaşırdım

afrikaya gidin arkadaşlar bilet fiyatları çok ucuz 100dolar 200 dolar

Yüzümüze baka baka JB geçiyorlar diyorsun.

salih ucan transferinden killanmistim...

thy sponsorlugundan sonra süphelerimde hakli ciktim...

bakalim bunun altindan daha neler cikacak.............................

Yurtiçi pazarında açık ara lider adamlar neden türk bir takıma sponsor olsun ki?

Feneve dolayli yoldan para mi aktardi bunlar simdi?

Salih'in 2 senelik kiralik bedelini thy- yani kismen devlet- odemis oldu :)

salih ucan transferinden killanmistim...

thy sponsorlugundan sonra süphelerimde hakli ciktim...

bakalim bunun altindan daha neler cikacak.............................

Katılıyorum ,

Campbell gibi bir oyuncu için dahi dedikoduda olsa 0,8-1 milyon gibi kiralama bedelleri konuşulurken Salih gibi bir adama üstelikte bir italyan klübünün 2 yıllığına 4 küsür vermesi ...

fenerin emenikeyi moskovaya " satması " gibi ...

Padişahın bir emri yetmiştir ...

Geri
Üst Alt