THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes 68-62 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Bu 3lüye Shumpert,Lakovic 2lisinden birisinin skor olarak yardım etmesi gerekiyor.

Ben ayrıca Furkan'a da güveniyorum.Bu maçta ekstra performans bekliyorum ondan da.

Bunların zaten tek başlarına bu maçı almaları mümkün değil sadece ne yapacakları belli. Shumpert, Lakovic' in yanında Songaila Ender'den biri de mutlaka iyi gününde olmalı. Tabi Cevher'in sokacağı 1-2 üçlük de mükemmel bir katkı olur. Ah bir de Tutku olsaydı bench katkısını yarı yarıya düşürüyor onun yokluğu.

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes - Galatasaray MP | 19 Ocak | 20.30 | NTV Spo

efes te eksik varmı?

Cevap: THY EL 11/12 E Grubu H:1 | A.Efes - Galatasaray MP | 19 Ocak | 20.30 | NTV Spo

Shumpert bildiğimiz gibi oynarsa kazanma şansımız dahada yükselir.Birebirde Savanovicin onu durdurması mümkün değil.

Songaliadan zaten birşey bekleyen yok.Lakovic konsantre olmuştur bu maça zaten yavaş yavaş bir çıkış var onda.Ülker maçıyla başlayan bakalım devamını getirebilecek mi?

Savovic inşallah hepimizi yanıltır ve 7-8dk iyi olacağının ışığını verir.Enderin ekstra motive olacağından şüphem yok.

Tahmini ilk 5.

Gordon-Göksenin-Shipp-Songalia-Furkanla başlarız.

Göksenini Vujacic yıpratması için kullanırız.

Pota altında şu Baracı umarım kahraman yapmayız ribaunt özürlüsü bu sorununu değerlendirmek lazım.

Haydi aslanlar.

NtvSpor avrupada sifreli yayina girermi yada maci verirmi?

NtvSpor avrupada sifreli yayina girermi yada maci verirmi?

Euroleaguede şifreye girmiyor sanırım Osman.

La Liga için geçerli.Gene maç saatinde duruma göre hareket edersin.

salondo 7-8 bin olurmuyuz ?

Hiç fark etmez. Biz son topa kadar mücadelemizi sürdürelim yeter. Ciddi sayıda taraftarımız da olacak orada. Bu da bizim için avantaj.

yeni transfer savovic den 10 sayı 10 ribaund bekliyorum bu maç ...

Bu maç çok önemli gruptan çıkmak istiyorsan bu maçı kesinlikle kazanmalıyız.

Vujacic ceza almış. Oynayamıyor bugün. Güzel haber.

Euroleaguede şifreye girmiyor sanırım Osman.

La Liga için geçerli.Gene maç saatinde duruma göre hareket edersin.

Ben BISS şifreye giriyor diye biliyorum ama internette çok link var, hallolur bir şekilde.

Hmm, tesekkürler. Dün fenerin macinda sifre yoktu. Ama Galatasarayimizin bir EL macinda sifreli yayina girmislerdi..

vujacic oynamıyor süper,böylece gordon'u direkt olarak kerem üzerine yollarız. baskı yapar

doğru mu sasha haberi.

Geri
Üst Alt