THY EL F Grubu 11.Hafta | Galatasaray LH 76-69 Bayern Münih | M.S | 21 Mart

Normal sezon maçlarının tekrarını izledin galiba Bayernle oynadığımız. Arroyo Kuban maçının son 5 dakikası hariç top16da hiçbir maçta kötü oynamadı.

bir kaç alley oop güzel oynamaksa olabilir. gereksiz tercih hataları verdiği katkıyı azaltıyor. beğenmemek çok kötü olduğu anlamına gelmiyor kötü hali bile katkı veriyor tabiki

3'lü averajı aldık, 2'liye Münih'e üstün, Kuban ile eşitiz.

Kuban ile galibiyet aynı olursa genel averaja kalacak şu an bizden 2 averaj daha iyiler.

Buyuk ihtimal kuban ile kafa kafaya gideriz. Munich'in kuban ve cska deplasmaninda galibiyet alacagini dusunmuyorum. En onemli macimiz zalgiris maci olacak.

Valla helal olsun, bir ara çok umutsuzdum takım adına.İnşallah son sekize kalacağız.

Tebrikler #YenilmezArmada

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftara da tebrikler.

BjRqJ3kIMAA4Gr3.jpg

zor bir ihtimal ama 3 te 3 yaparsak grubu üçüncü bitirebiliriz, rakibimiz milano olur final four şansımız hiçte az olmaz ersin dağlı girecek daha bu takıma

Kalan fikstür nedir ?

CSKA maçını yenilsek bile fark yememek lazım.İş genel avaraja kalıcak gibi.Kuban'da bizde 3'te 2 yaparız.

Kuban dün ne güzel kaybedecekti Zalgris'e, bi sayıyla kazandı itler

Kalan fikstür nedir ?

Zalgiris ve Cska ile deplasmanda, Partizan ile de evimizde oynuyoruz.

Kuban ise Partizan ve Munich ile evinde, Madrid ile deplasmanda oynuyor.

Genel averaja kalma ihtimalimiz yuksek o yuzden; kuban madrid deplasmanina ciktigi ayni hafta bizde cska deplasmanina cikiyoruz, yapmamiz gereken yenemesekte fark yememeliyiz..

zor bir ihtimal ama 3 te 3 yaparsak grubu üçüncü bitirebiliriz, rakibimiz milano olur final four şansımız hiçte az olmaz ersin dağlı girecek daha bu takıma
bu ihtimal benimde aklıma geldi. biz 3 te 2 yaparız garanti ama cska deplasmanı çok çok zor bizim için.

hem madrid hem cska grup liderliği için oynarlarsa ikisininde maccabiyi yeneceğini düşünüyorum.

maccabinin alacağı tek maç bayern deplasmanı, eğer orada bir süpriz olur bayern kazanırsa bizde süpriz yapıp moskovadan galibiyetle dönersek grubu üçüncü bitirebiliriz.

biraz zor bir ihtimal ama imkansız değil.

bu ihtimal benimde aklıma geldi. biz 3 te 2 yaparız garanti ama cska deplasmanı çok çok zor bizim için.

hem madrid hem cska grup liderliği için oynarlarsa ikisininde maccabiyi yeneceğini düşünüyorum.

maccabinin alacağı tek maç bayern deplasmanı, eğer orada bir süpriz olur bayern kazanırsa bizde süpriz yapıp moskovadan galibiyetle dönersek grubu üçüncü bitirebiliriz.

biraz zor bir ihtimal ama imkansız değil.

CSKA bizim maçta vurup geçmek için istekli olacaktır. Bu da eğer skoru eğer dengede götürebilirsek avantajımıza olur. Eğer maç içinde istediği skoru alamayacaklarına inandırırsak onları o maç maça ortak olabilir, ve kazanabiliriz bile.

Herşey bir yana yanarım yanarım İstanbuldaki Kuban maçında son hücumda faul yapmayıp son saniye 3' lüğü ile maçı kaybetmemize yanarım.

O maçı almış olsak iş bitmişti.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=i55czfS6TKw[/media]

#6 ve #1

Geri
Üst Alt