THY EL F Grubu 12.Hafta | Zalgris Kaunas 72-84 Galatasaray LH | MS

Tebrikler aslan parçaları.

Gsbasket.org'dan alıntı:

Kristijan Nikolov Neden Oynayamıyor?

Hepimizin bildiği gibi Nikolov Türk vatandaşlığına geçmesine rağmen TBF ısrarla oynamasına izin vermiyor. Başka bir takımda olsa lisansını çoktan cebine koymuş olacak olan Nikolov söz konusu Galatasaray olunca hala bunu başarabilmiş değil.

Önceleri çifte vatandaş olduğu için lisans verilmeyen Nikolov, Makedon vatandaşlığından çıkıp sadece Türk vatandaşı olmasına rağmen halen bu sorun devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun son bahanesi “Türk Milli Takımı’nda oynayacağını bilemeyiz” oldu. Türk Milli Takımı’nda oynamak için can atan ve taahhüt bile veren Nikolov’a buna rağmen bu bahane ile lisans verilmemesi bardağı taşıran son damla oldu. Nikolov bundan sonra hakkını yasal yollardan arayacak ve TBF o zaman ne gerekçeler sunabilecek hep beraber göreceğiz.
madem bu kadar haklıyız kulüp neden çıkıp açıklama yapmıyor ? tv de 3-5 konuşma yapsalar yaratacağımız kamuoyu baskısı ile istediğimiz kararı aldırırız eğer haklıysak.

Simdi biz 4. olmak icin sadece Partizan´i mi yenmemiz gerekiyor? Senaryo nedir?

Yetmiyor sadece o galibiyet. Çok karışık çok fazla senaryo var. 3. olma ihtimalimiz basit fakat 4.lük durumu cadı kazanı şuan.

Senaryo 1

4. olmak için Maccabi kalan 2 maçından birini kazanıcak, Bayern 6 galibiyette kalacak ve biz Kuban'dan genel averajı alıp (şuan 1 maç fazlasıyla 10 averaj ve 1 galibiyet öndeyiz) puan eşitliği sağlanacak.

Senaryo 2

Bayern Biz Maccabi ve Kuban 4'lü averaja kalacak, Bayern Maccabi'yi bizim averajımızın altına alacak kadar farkla yenecek. yaklaşık 20 falan.

Senaryo 3

Kalan 2 maçı aldığımız zaman (Cska dep. Partizan iç.) Maccabi 2 maçınıda (Bayern dep. Cska iç) kaybedecek yada Kuban kalan 3 maçından birini ( Real dep. Partizan iç. Bayern İç.) (Bayern maçı hariç) kaybedecek.

Senaryo 4

Kalan 2 maçı kaybedersek Kuban'da kalan 3 maçından Partizan yada Real ile olanı alıp Bayern'e kaybederse ve Bayern'de kalan iki maçından sadece Kuban'ı yenerse Bayern-Biz-Kuban 3.lü averajında üstün olduğumuz için 4. olacağız.

aklıma başka senaryo gelmedi belki bir iki tane daha olabilir.:)

Ulas abi ben mi yanlıs yaptım bilmiyorum, 4'lü averaj nasıl olacak? Kuban yarın Partizan'ı yenip son 2 macını kaybetse 6-8 oluyor. Bayern son 2 macını kazanır da Maccabi son mac CSKA'ya kaybederse bu sefer Maccabi, biz ve Bayern 7/7 oluyor(bizim Partizan'ı yeneceğimizi varsayıyorum). Yine her halükarda iş üçlü averaja kalıyor gibi geldi bana :)

3. olma ihtimalimiz basit fakat 4.lük durumu cadı kazanı şuan.

Ulas abi ben mi yanlıs yaptım bilmiyorum, 4'lü averaj nasıl olacak? Kuban yarın Partizan'ı yenip son 2 macını kaybetse 6-8 oluyor. Bayern son 2 macını kazanır da Maccabi son mac CSKA'ya kaybederse bu sefer Maccabi, biz ve Bayern 7/7 oluyor(bizim Partizan'ı yeneceğimizi varsayıyorum). Yine her halükarda iş üçlü averaja kalıyor gibi geldi bana :)

Kuban Real Madrid maçı var o maçı alırsa 4'lü averaj olur zor ihtimal ama.

karışık biraz, cskaya kaybettik diyelim partizani yenersek, kuban da reale maglup olup son hafta münihi yenerse ikili averaja kalıyoruz tabi maccabinin son iki maçından birini kazanması gerekiyor, iki maçınıda kaybederse üçlü averaj oluşur bu durumda eleniriz, kubanla oluşucak 2li averajda ise kim daha fazla fark yaparsa o çıkacak, partizanı yenmek yetmiyor yani farklıda kazanmak lazım işi sağlama almak için

bu maccabi 1maç yensin 3 lü averaj olursa ben bunlarin foruma girip patlarim valla. bir efes faciasi daha olmasin

Bu gruptan çıkarsak helal olsun tüm branşta görev alanlara..

Yetmiyor sadece o galibiyet. Çok karışık çok fazla senaryo var. 3. olma ihtimalimiz basit fakat 4.lük durumu cadı kazanı şuan.

Senaryo 1

4. olmak için Maccabi kalan 2 maçından birini kazanıcak, Bayern 6 galibiyette kalacak ve biz Kuban'dan genel averajı alıp (şuan 1 maç fazlasıyla 10 averaj ve 1 galibiyet öndeyiz) puan eşitliği sağlanacak.

Senaryo 2

Bayern Biz Maccabi ve Kuban 4'lü averaja kalacak, Bayern Maccabi'yi bizim averajımızın altına alacak kadar farkla yenecek. yaklaşık 20 falan.

Senaryo 3

Kalan 2 maçı aldığımız zaman (Cska dep. Partizan iç.) Maccabi 2 maçınıda (Bayern dep. Cska iç) kaybedecek yada Kuban kalan 3 maçından birini ( Real dep. Partizan iç. Bayern İç.) (Bayern maçı hariç) kaybedecek.

Senaryo 4

Kalan 2 maçı kaybedersek Kuban'da kalan 3 maçından Partizan yada Real ile olanı alıp Bayern'e kaybederse ve Bayern'de kalan iki maçından sadece Kuban'ı yenerse Bayern-Biz-Kuban 3.lü averajında üstün olduğumuz için 4. olacağız.

aklıma başka senaryo gelmedi belki bir iki tane daha olabilir.:)

hangisi en olası? :D

3- Maccabi 8-6

4- Biz 7-7

5- Kuban 7-7

6- Bayern 6-8

En olası senaryo. Maccabi Bayern maçını kaybedip içerde Cska'yı yenecek bana göre. Sayı averajını yüzde 70 alırız Kuban'dan. Yani senaryo 1. Tek elenme ihtimalimiz Maccabi-Biz-Kuban 3'lü averajı.

hangisi en olası? :D

3- Maccabi 8-6

4- Biz 7-7

5- Kuban 7-7

6- Bayern 6-8

En olası senaryo. Maccabi Bayern maçını kaybedip içerde Cska'yı yenecek bana göre. Sayı averajını yüzde 70 alırız Kuban'dan. Yani senaryo 1. Tek elenme ihtimalimiz Maccabi-Biz-Kuban 3'lü averajı ve malesef bu da yüksek ihtimal.

Geri
Üst Alt