Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.911
- 5.070
- 2.493
THY Euroleague 13/14 Sezonu F Grubu, 13. Hafta
CSKA Moskova - Galatasaray Liv Hospital
4 Nisan
19.00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maçı alsak güzel olur da maccabi münihi yenerse ne yapacaz ki bence rahat yenecek,gruptan çıkamayız o zaman son maçta partizana yenilmek lazım kuban ile ikili avreja kalmak için
ne alaka ya 8 galibiyetle bitirirsek en kötü 4. oluruz kuban madridi yenemediği sürece
Çeptalk
bizim cskayı deplasmanda yenmemiz ile kubanın madridi yenmesi aynı olasılık,üçlü averaj durumu olursa çıkamayız diyorum zor bir ihtimal ola olabilir
bu maçı alsak güzel olur da maccabi münihi yenerse ne yapacaz ki bence rahat yenecek,gruptan çıkamayız o zaman son maçta partizana yenilmek lazım kuban ile ikili avreja kalmak için
tamam bu dediğin doğru da önceki mesajında "cskayı yenersek son maç partizana yenilmeliyiz ki kubanla 2li averaja kalalım" demişsin yani o durumda kubanın reale kaybedeceğini sen de öngörmüşsün
neyse bu akşam maccabi kazansın da 7 galibiyetlilerin 3lü averaja kalması yüzünden 5. olmayalım
Çeptalk
Kuban ile 2'liye o şekilde kalırsak eleniriz zaten. CSKA'yı nasıl yeneceğiz 10-15 sayı ile imkansız.
Zaten 2 maçımızı da alır ve Maccabi 2 maçını da kaybederse 4.lük garanti oluyor. Kuban ile 2.averaj 3.lük için oluyor o zaman.
Ama çok sanmıyorum bu ihtimali.
7 şer galibiyetle 3 lü averaja kalmamak lazım onu demek istedim ama farklı birşey yazmışım ne alakaysa biz ve kuban yarın yeniliriz maccabinin bugün münihi yenmesi şart eğer yenilirse son hafta zaten yenilir,işler karışır o zaman
Alakası yok son maç Cska-Maccabi. Cska iki maç üst üste kaybetmez. Bu maçı alırsak yüzde 90 3. oluruz
Alakası yok son maç Cska-Maccabi. Cska iki maç üst üste kaybetmez. Bu maçı alırsak yüzde 90 3. oluruz. Açıkçası bu maçtan çok Maccabi Bayern maçı önemli. Biz önce oynayacağımız için eğer maçı biz alırsak Bayern kazansın kaybedersek Maccabi kazansın.
yalnız şöyle bir şey de olabilir eğer real kubana abartı bir fark atar cska da bizi zar zor yenerse cska liderlik işini kafada bitirip son maç maccabiye yenilebilir de
zaten bu cska liderliği çok istemiyor gibi geldi bana son maç münihe karşı son hücumda süreyi erittiler sadece 7 sayı önde olmalarına rağmen anlamadım o işi
Çeptalk