THY EL F Grubu 14.Hafta | Galatasaray LH 64-55 Partizan | M.S | 11 Nisan

ünal aysal ve ekibi geldikten sonra futbol da basketbolda inanılmaz adımlar atıyoruz. bu başarılar küçümsenemez. bazen ufak tefek kazalar da olabilir. ama Galatasaray adını her alanda avrupada tekrar duyuluyor. emeği geçen herkese teşekkürler.

Dusko Vujosevic: Ergin Ataman’ı tebrik ediyorum. Başarının en büyük mimarı kendisidir. Bu harika taraftar son sekizi hak ediyor.

Bu sene futbolda sampiyon olmayabiliriz ancak Ünal Aysal´in sportif basarilarini kücümseyen tas olur.

2 sampiyonluk, 2 süper kupa, 1 basketbol sampiyonlugu.

Bayanlar Euroleague finali (Bir ilk)

Erkekler Euroleague top 8 (Bir ilk)

Valla helal olsun.

Bu sene futbolda sampiyon olmayabiliriz ancak Ünal Aysal´in sportif basarilarini kücümseyen tas olur.

Valla helal olsun.

Futbolda Dünyada kaç takım var her sene şampiyon olabilen ki zaten, çok abartılıyor.

Benim en çok eleştirdiğim konu futbolculardı. Olmayabilir ama isteksiz olmaları gibi bir çok sebep mahvetti bizi.

Helal olsun ergin hoca ve oyunculara euroleague için ligi feda ettik ama degdi

Valla helal olsun.

bayan basketçiler 4 aydır parasını alamıyor bundan haberin vardır umarım ayrıca 2 ay öncesine kadar şubeyi kapatmakla tehdit ediyorlardı yani bu bayan ve erkek basketlerde yönetime en ufak pay düşmüyor hatta bayan basket takımımız avrupa finaline çıkıyor tek bir yönetici yok ortada bizi temsil eden

maç sonu müthişti

parkeye indik

BÜTÜN BASKETÇİLERİMİZLE KONUŞTUK

HOCA NE ŞOV YAPTI YA!!

atmosfer 10 numaraydi gelenlerin agzina saglik.. barca maci 3 mac uzerinden mi 5 mac mi ve mac siralamalari nasil?

Helal olsun Aslanlara !!!

I am the one who knocks!

Maçtaydim yeni geldim super galibiyet aldık helal olsun aslanlara

Geri
Üst Alt