THY EL F Grubu 3.Hafta | Galatasaray LH 62-63 L. Kuban | MS | 16 Ocak | NTV Spor Smart

Kadın takımımızda kupa sarhoşluğundan çıkamamış herhalde 20 sayı fark yemişler bugün.

1. periyotu 22-15 önde girmişiz. sonra sayi atamamişiz. hem yorgunlugun hem dar rotasyon bir de zellous formsuz. sancho yüzde yüzüyle degil daha. sayi atmamişiz. 1.periyottan sonra:)

en fazla işil atmiş gene 14 sayi. herşeyi geçtim 45-25 ribaundlar.

1. periyotu 22-15 önde girmişiz. sonra sayi atamamişiz. hem yorgunlugun hem dar rotasyon bir de zellous formsuz. sancho yüzde yüzüyle degil daha. sayi atmamişiz. 1.periyottan sonra:)

en fazla işil atmiş gene 14 sayi.

Zellous baya formda göründü bana geçen maç ama bilemiyorum tabi :) Büyük ihtimal yorgunluk ve birazda zafer sarhoşluğunun etkisi vardır. Işıl da iyi gaza geldi valla :)

Zellous baya formda göründü bana geçen maç ama bilemiyorum tabi :) Büyük ihtimal yorgunluk ve birazda zafer sarhoşluğunun etkisi vardır. Işıl da iyi gaza geldi valla :)

işili biraz dinlendirebilsen daha iyi olur. nerdeyse hiç dişariya gelmeden oynuyor. euroligde 1-2 oynayan biri lazim. torrens 1-2 haftaya döner. sancho form tutar zaten. zellous bence fener maçinda iyi degildi. ben onun form durumunu anlarim:) 45-25 ribaundlarda ezilmişiz zaten.

Biz ne zaman Ntv Spor denen kanalda maç izleyebileceğiz, bilen var mı?

euroleague de haftanın maçı seçilen Gs Kuban maçını nasıl şifreli yayınlayabiliyorlar ?

Haydi hayırlısı.

Carlos Arroyo - Cenk Akyol - Malik Hairston - Zoran Erceg - Furkan Aldemir

Geri
Üst Alt