THY EL F Grubu 3.Hafta | Galatasaray LH 62-63 L. Kuban | MS | 16 Ocak | NTV Spor Smart

İşin kötü tarafı top16 Nisan'a kadar sürüyor ve kaybederek ilerlersek ciddi anlamda bozar bu durum bizi. Geçen sene Fener yaşamıştı aynı durumu. Dilerim öyle olmaz.

yap faul son hucüm bizde niye risk alırsın en krtik maçta hocanın hatası direk

Kendi sahamızda banko kazanmamız gereken 2 maçı da inanılmaz basit hatalarla ve şanssız bir şekilde aptalca verdik. Bu dakikadan sonra takımın şevki de kırılmıştır sanırım, gruptan çıkmak mümkünat dışında kalacak gibi.

Bu kadar saçma top kaybı yaparsak olcağı bu, kaç tane basit basket buldular bu top kayıplarıyla ben sayamadım ...

Bence dünyadaki bir çok takım orda savunma yapardı. 3 sayı olsa faul yapmak mantıklı ama diğer türlüsünü pek tercih eden olmaz tek tük örnekler dışında.

Savunma yaptığın zaman da iyi savunma yaparsın . Faulü yapsaydık onlar da 2/2 atsaydı son top bizdeydi en kötü uzatmaya gidecektik .

İlk iki maçı kaybetmemiz normal denilebilir de bunu da kaybedince benim ümidim azaldı.

Asıl eziyet bundan sonra başlıyor . 11 tane extra olarak formalite maçı oynayacağız . Hadi geçmiş olsun .

ismail senol napti taraftar kufur felan ediyor diyorlar?

Bir kısa daha olsaydı farklı olurdu belki. Arroyo'nun eline bakıyoruz tamamen. Ender zaman zaman katkı veriyor ama istikrarı yıllardır yok.

Gordon'ın dengesiz oyununu arıyoruz. Hiç değilse penetreleriyle zorluyordu.

11 maçın 6-7 sini almak lazım gruptan çıkmak için

Bu bizim hoca da mal bana göre . Ulan sen bu senenin kader maçını salak salak taktiklerle kaybetmişsin taraftara sallıyorsun yok ismail şenola küfür etti yok ntvspora küfür etti diye . Ergin Ataman sınırları zorlama !

Aroyonun yanına acil transfer şart, tüm yük aroyonun üzerinde, adam 1 dk bile dinlenmeye fırsat bulamıyor, bu böyle nereye kadar gidecek..

Bu saatten sonra gruptan çıkma adına çok moral bozukluğu olacak, belki bikaç maç sonra havlu atarız, ben bunu olumlu görüyorum, artık lige sıkı asılıp bu sene de şampiyon olmalıyız, ben şampiyonluğu gruptan çıkmaya tercih ederim, ne zaman eurolig için sağlam bi kadro kurarız o zaman daha iddaalı oluruz..

Geri
Üst Alt