THY EL F Grubu 6.Hafta | Galatasaray LH 71-74 CSKA Moskova | MS | 14 Şubat

Ödemeler yapılmıyor demis Ergin bey,Baskan olaya el atmıs,belliydi biseyler oldugu...

Ben de tribündeyim.

İnşallah ödeme sıkıntısı çözülmüş olur yarın.

Bileti alana kadar bayağı ter döktüm. R.Madrid macı için tavsiyem, biletinizi erkenden alın.

Paralar bile ödenmiyor. Bu durumda 20 fark olmazsa iyi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Real Kubanı deplasmanda yendi. Kuban içerde CSKA'ya da yenilmişti. Bu maçı alırsak ki oyuncuların ödeme durumları ne durumda bilmiyorum şansımız artar.

Galatasaray bizim sevgilimiz olduğuna göre artık bir Sevgililer Günü hediyesi beklemek hakkımız.

Paralar bile ödenmiyor. Bu durumda 20 fark olmazsa iyi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Oynamayani kovsunlar hemen. Ünal Aysal´a güvenmeyecekler de kime güvenecekler?

Zaten bi kopukluk var takim ile taraftar arasinda, artistlik yapani kovsunlar valla.

Oynamayani kovsunlar hemen. Ünal Aysal´a güvenmeyecekler de kime güvenecekler?

Zaten bi kopukluk var takim ile taraftar arasinda, artistlik yapani kovsunlar valla.

Abi haklısın ama taraftarın kafa yapısıyla oyuncuların kafa yapısı cok farklı. Esinden dostundan borc alarak maca giden taraftarın durumunu oyunculara anlatamazsın. Anlamazlar. 1 ay parasını alamadımı hemen kulübe i.name cekerler. Veya cıktkları maca konsantre olmazlar. Taraftar bunun için cok özeldir. Eğer takımda da taraftar zihniyetli oyuncular fazla olsaydı belki bu maddi sıkıntılardan haberimiz bile olmazdı.

Gelecek sezon köklü bi değişim şart şampiyon olmuş takımın hali bu olmamalı... Bu sene birşey olmaz beklentiye girmeyin derim...

Geri
Üst Alt