THY EL F Grubu 6.Hafta | Galatasaray LH 71-74 CSKA Moskova | MS | 14 Şubat

Bu sefer yanlış kişiye rastladın renkdaş, ben hatta İngilizce dilinde okuyorum. Almancıyız ya, İngilizce yatkın geliyor...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Video koy izleyelim.

Şamar oğlani yaptınız adamı. Siz de video koyun sonra laf atın trolluk yapın alamanci renkdas.

Video koy izleyelim.

Şamar oğlani yaptınız adamı. Siz de video koyun sonra laf atın trolluk yapın alamanci renkdas.

Almanca bir söz vardır 'wer verteilt muss auch einstecken können'. Yani 'dağıtan yemesini de bilmeli'. Ama illâ video istiyorsan bana instagramını ver, iki satır direct message atarım. :D

Almanca bir söz vardır 'wer verteilt muss auch einstecken können'. Yani 'dağıtan yemesini de bilmeli'. Ama illâ video istiyorsan bana instagramını ver, iki satır direct message atarım. :D

Instagram yok aga buraya at işte :)

Hatta videoyu kendi koymadi. Dalga geçmek isteyen biri koydu iki ay ceza aldı yanılmıyorsam çok ileri gittiği için.

Ben tek sana demiyorum gelen giden dalga geçiyor oğlanla yazık günah yav.

Umarım arşivimdeki CSKA maçı gibi, arşivlik bir maç olur.

Ergin Ataman sonunda ozlediğimiz açıklamaları yapmış biz onu hep güçlü iddalı görmek isteriz.

Galatasaray Liv Hospital'ın CSKA Moskova ile oynayacağı maçın biletlerinin tamamı tükendi.

sakatlar ne durumda? Hairston iyileşmiş sanırım, Bonsu'nun ufak bi sakatlığı vardı o da iyidir, Macvan falan yetişecek miymiş maça aydınlatırsanız sevinirim

ms 1 verdik böyle bir günde böyle bir taraftarın önünde fark yiyeceksek klubü kapatalım

Kazanırsak 4.olma adına umutlanabiliriz. Hatta Kuban'ı deplasmanda yenersek epey bi umutlanabiliriz.

Gene mi vermiyor Nontvspor?

Kazanırsak Kuban ile eşitleniyor galibiyetler ama tabi avantaj yine onlarda olacak.

Kuban'ı yenmeden çıkmak için CSKA, R.Madrid, Maccabi (D), CSKA (D) maçlarından en az 2-3 ve muhtemelen de 3 galibiyet gerekir ki imkansız.

Bu güne kadar hiç bir Türk takımı kendi ile eşit veya daha güçlü takım ile kader maçına çıkıp istediği sonucu alamadı deplasmanlarda.

Bu nedenle 5. yolda gibi gözüküyor. Acı ama durum bu.

Kazanırsak Kuban ile eşitleniyor galibiyetler ama tabi avantaj yine onlarda olacak.

Kuban'ı yenmeden çıkmak için CSKA, R.Madrid, Maccabi (D), CSKA (D) maçlarından en az 2-3 ve muhtemelen de 3 galibiyet gerekir ki imkansız.

Bu güne kadar hiç bir Türk takımı kendi ile eşit veya daha güçlü takım ile kader maçına çıkıp istediği sonucu alamadı deplasmanlarda.

Bu nedenle 5. yolda gibi gözüküyor. Acı ama durum bu.

Biz Galatasaray'ız gerekeni yaparız

Geri
Üst Alt