THY EL F Grubu 6.Hafta | Galatasaray LH 71-74 CSKA Moskova | MS | 14 Şubat

Bu kadar amatör son top kullanılmaz kardeşim.

3 sayı geridesin, 10 saniye var, ender, aroyyo duruken bonsu gibi adam 3 sayı deniyor. Lan bi git.

Macvanı çok aradık.Son topta ilkini kaçırıp ikinciyi atsa mola alıp yarı sahadan başlayacaktık.Elimizdeki maç gitti resmen ancak bu kadarını bile beklemezdim kaybettiğimiz maçların hepsi son 1 dakikada Real maçında bile oyuncular çabuk dağılıyor.Arroyonun yerini tutacak kişi yok.Ersin ve Manu gelince çok daha iyi olabiliriz.

Macvanı çok aradık.Son topta ilkini kaçırıp ikinciyi atsa mola alıp yarı sahadan başlayacaktık.Elimizdeki maç gitti resmen ancak bu kadarını bile beklemezdim kaybettiğimiz maçların hepsi son 1 dakikada Real maçında bile oyuncular çabuk dağılıyor.Arroyonun yerini tutacak kişi yok.Ersin ve Manu gelince çok daha iyi olabiliriz.

Bu sene bitti artık. Seneye kesinlikle takviye gerekiyor.

Bundan sonraki maçlar dahada ızdırap olur bizim için,keşke Eurocup 'a gideydik,takımın yaş&sakatlık durumundan nefesi yetmiyor maçlarda,35 yaşındaki Arroyo'nun 40 dakika süre alması çok vahim durum Euroligte,umarım sakatlanmaz sakatlanırsa da sakatlık belası-şansızlık demeyelim bi zahmet artık,robot değil ya,şu maçı yensek bile çıkmamız zor yani takım zorla oynuyor Elde belli-2-3 aydır maaşların ödenmemesi de cabası.

Maçın Adamı Ender helal olsun tam maç koptu derken ayağı kaldırdı.Takımın sakatları biran önce dönmeli çok dar kadromuz var.Ergin hocaya kimse kızamaz 4-5 oyuncuyla oynuyoruz.Maccabi,Madrid,Kuban ve CSKA hepsini son topta kaybetti.Artık Partizan'ı deplasmanda yenmeliyiz.

Erzeg ruhsuzu yerine Macvan'ın olması.

Arroyo'nun biraz daha iyi şut atması.

Krstic'i biraz daha iyi savunma.

Bu 3'ünden bir tanesi gerçekleşse maçı kazanmıştık. Sağlık olsun.

Soldaki yaş doğru mu? :) Neyse sen haklısın boşver..

Yaşı başı boşver de ki bana seneye takviye gerekiyor kadromuz yetersiz savunmamız kötü anlayayım ama çıkıp " cska kengi gibi oynamadı, yok beyniniz yetmez " gibi antipatik söylemlerle gelirsen bende sana uyup saçmalarım ziyadesiyle.. Konu haklı haksız olayı da değil ayrıca senin görüşündür bıçak dayayıp değiştirtecek değilim tabii ki. Cska çıkıp 30 sayı fark atsa mutlu mu olacaktın hah kendi gibi oynadı diye. Gücümüz yok savaştık olmadı çok fazla zor değil bunu anlamamak baktığın zaman.. Belki de bizim saçmalıklarımız cska'yı kendi oyununun dışına itmiştir bilemeyik.

macvana noldu harbi ya..

bugun o olsa yemin ediyorum aldiydik maci... 3-4 farkla

Bu sene bitti artık. Seneye kesinlikle takviye gerekiyor.

Ne bitmesi Kubanı deplasmanda yenersek en büyük aday biziz.Takviyeye gerek yok önemli olan sakatlıklar olmaması ve oyuncuların dönmesi 8-9 tane yabancı var.Nikolov gibi 2-3 tane genç takviye ile yeni yapılanma gerek.Takım baya yaşlandı.

Geri
Üst Alt