THY EL F Grubu 6.Hafta | Galatasaray LH 71-74 CSKA Moskova | MS | 14 Şubat

Yaşı başı boşver de ki bana seneye takviye gerekiyor kadromuz yetersiz savunmamız kötü anlayayım ama çıkıp " cska kengi gibi oynamadı, yok beyniniz yetmez " gibi antipatik söylemlerle gelirsen bende sana uyup saçmalarım ziyadesiyle.. Konu haklı haksız olayı da değil ayrıca senin görüşündür bıçak dayayıp değiştirtecek değilim tabii ki. Cska çıkıp 30 sayı fark atsa mutlu mu olacaktın hah kendi gibi oynadı diye. Gücümüz yok savaştık olmadı çok fazla zor değil bunu anlamamak baktığın zaman.. Belki de bizim saçmalıklarımız cska'yı kendi oyununun dışına itmiştir bilemeyik.

Ben saçmaladım sen bana ayak uydurdun? :) Cska son periyot 5dk. dalga geçti resmen. Ben kötü oynadı demedim zaten. Neyse cidden uzatmaya gerek yok.

Ağalar bişey soracam şu Malik Hairston ne halta yarar merak ediyorum.Ama ben maç içinde ki gayretimizi beğendim.Güzel maç izledim.Maçın adamı Bonsu ama son tercihi kötü oldu.Neyse canı sağolsun.

Ne bitmesi Kubanı deplasmanda yenersek en büyük aday biziz.Takviyeye gerek yok önemli olan sakatlıklar olmaması ve oyuncuların dönmesi 8-9 tane yabancı var.Nikolov gibi 2-3 tane genç takviye ile yeni yapılanma gerek.Takım baya yaşlandı.

Bu sene bittiden kastım oyuncu eksiklerimizden dolayı zaten. Cenk de gitti. Arroyo bu kadar maçı kaldıramıyor. Normal şartlarda Kuban'ı düşünmem bile ama büyük ihtimal yenilgiyle döneriz. Umarım ben yanılırım senin dediğin gibi olur..

Bu maaş işi doğrumu... Doğruysa sorun çözüldü mü ?

formda veya değil, artık domercant ı bu takıma adapte etmek gerekiyor. 5 dk oynayacak adam değil domercant. oynatmayacaksan gönder.

Tüm periyotların ilk 5 dakikasında sayı dahi atamayan bir takımın maçı sadece 3 sayı farkla kaybetmesinde en büyük emek taraftarlarındır.

Bir taraftarımız salona inip taktik verseydi bu maçı kazanırdık !

CSKA gibi takımlara karsı kollektif oynamadan, ekstra bir oyuncu bulmadan, topa baskı yapmadan kazanmak mümkün değil malesef. Bugün neredeyse bütün macı oyun kurucularımızın ikili oyunlardan sonra topa tekrar hükmedip hücum süresinin bitimine 2-3 saniye kala yaptığı zorlama atısları seyretmekle gecirdik. Bunda CSKA'nın ikili oyunları iyi savunmasının da etkisi vardı ama bizle ilgili olarak Hairston'ın ilk yarıdaki smacı dısında iyi organize olduğumuz bir hücum sahsen hatırlamıyorum. Bu kadar tekdüze bir görüntüyle CSKA gibi takıma karsı bir yere kadar gidebilirdik ki öyle de oldu zaten. Skor 58-54 bizim lehimizeyken CSKA'nın yakaladığı 13-0'lık seriyle mac büyük ölcüde zora girdi. Ondan sonra macı son topa kadar getirsekte o son hücuma molada çizilen bir setle değil, kacan serbest atısın ribauntı ile girdiğimiz için hayatında 1 elin parmağı kadar üçlük kullanmamıs Bonsu'nun dıs sutuna kaldık ve kaybettik. Gruptan cıkma sansımız Kuban macından sonra ne ise simdide öyle. Dısarda Kuban'ı yenmeden ciddi anlamda gruptan cıkmaktan bahsedemeyiz.

sezonun en iyi tribünü vardı

çok yazık oldu

ama sadece bu maç değil.. f grubundaki tüm maçları pisi pisine kaybettik.. maccabi maçında 3 çeyrek öndeydik, son çeyrekte basit basit hatalarla maçı verdik.. madridden deplasmanda fark yer dediler, neredeyse maçı alıyorduk yanlış hatırlamıyorsam 3 4 sayı farkla kaybettik.. kuban'a son saniye 3lüğü ile yenildik.. dün son saniye üçlüğü atamayarak yenildik.. namağlup gitme ihtimali varken 4.lüğü alır mıyız alamaz mıyız bunun hesabını yapıyoruz.. ekstra bir galibiyet gerek, dün olmadı ama içerideki r.madrid maçı kazanılmalı.. kuban deplasmanını da kayıpsız geçersek tamamdır bu iş.. aslında partizan her ne kadar zayıf bir takım olsa da onların da sağlam taraftarları var bu yüzden hafife almamak gerek..

ayrıca o hakemlerin de ta *** atılan maddelerden biri isabet etseydi keşke

ha bir de "cska iplemedi" diyenler olmuş.. adamlar kazanırsa lider olacaktı, kazandılar ve lider oldular.. nereye iplemiyolardı??

Kaybettigimiz maclarin hepsinde cok sanssizdik.

Hadi Real Madrid ve CSKA'ya kaybedecegimizi herkes az cok tahmin edebiliyordu

Ama su son saniyede kaybedilen Kuban ve iceride savunma yapmadan bizi yenip giden Tel Aviv maclarini almaliydik.

5 galibiyet daha alsak bir üst turu görürüz herhalde..

sezonun en iyi tribünü vardı

çok yazık oldu

ama sadece bu maç değil.. f grubundaki tüm maçları pisi pisine kaybettik.. maccabi maçında 3 çeyrek öndeydik, son çeyrekte basit basit hatalarla maçı verdik.. madridden deplasmanda fark yer dediler, neredeyse maçı alıyorduk yanlış hatırlamıyorsam 3 4 sayı farkla kaybettik.. kuban'a son saniye 3lüğü ile yenildik.. dün son saniye üçlüğü atamayarak yenildik.. namağlup gitme ihtimali varken 4.lüğü alır mıyız alamaz mıyız bunun hesabını yapıyoruz.. ekstra bir galibiyet gerek, dün olmadı ama içerideki r.madrid maçı kazanılmalı.. kuban deplasmanını da kayıpsız geçersek tamamdır bu iş.. aslında partizan her ne kadar zayıf bir takım olsa da onların da sağlam taraftarları var bu yüzden hafife almamak gerek..

ayrıca o hakemlerin de ta *** atılan maddelerden biri isabet etseydi keşke

ha bir de "cska iplemedi" diyenler olmuş.. adamlar kazanırsa lider olacaktı, kazandılar ve lider oldular.. nereye iplemiyolardı??

Katılıyorum, gerçekten tüm maçları pisi pisine kaybettik. Hatta iddia ediyorum Jamont Gordon sakat olmasaydı şu an en fazla 1 mağlubiyetimiz vardı grupta.

Geri
Üst Alt