THY EL F Grubu 7.Hafta | Partizan 70-78 Galatasaray LH | MS | 20 Şubat

Senin çapın ne? skor ne? yapmaya çalıştığın smaç ne? böyle yersin blokları işte. Bu arada Furkan 6 blok yaptı maçta barttı biraz.

Helal olsun aslanlar. Şu maçta skora etki eden oyuncuların yarısı bile yeter ligde başarı için. Güzel maç çıkardılar ilk periyot hariç. Hücumda da, defansta da iyiydik. Furkan, Ender, Domercant müthişti, Arroyo noktayı koydu.

Tebrikler aslanlara tekrardan.

Tebrikler. DomDom her maç böyle oynasa ligde şampiyon oluruz

Tebrikler Aslanlar, umarım bu galibiyet son 8 için anlamlı olur .

Kazanmamız gereken bir maçı kazandık.

Kuban maçına kadar kazanmamız gereken dışında da en az bir maç kazanırsak iyi olur.

guzel galibiyet hatta cok guzel...

domercanttan iyi performans, furkan da geri donmus gibi...

bu galibiyetle 7de 3 olduk rovans maclarinda icerde bayern ve partizani yeneriz diyorum ve en kritik mac kuban deplasmani...

ek olarak icerde ekstra bi galibiyet alirsak (madrid) bu isi bitiririz.

-Tapatalk-

İlk çeyrekte fazla sayı yedik ama sonrasını iyi getirdik.

Aslında yine çok fazla üçlük kullandık ki bu sağlıksız bir durum ama 12 isabet gelince ordan ciddi skor katkısı geldi ve maçı kazanmamızda büyük etkisi oldu bunun. Domercant en iyi maçını oynadı diyebiliriz heralde. Ama süreklilik beklememek lazım. Arada bir böyle oynasa yeter :D

Yarınki maçta Bayern, Kuban'a bir sürpriz yaparsa çok iyi olur bizim için.

Bir de Bogdan Bogdanovic'i seneye alalım. Şu anda EL sayı kralı. Zaten bu maçta da Partizan onun sayesinde ayakta kaldı. Draftta seçilir muhtemelen ama hemen NBA olmayı düşünmüysa gelsin bizde başlasın :D

Lanet olası d-smart yüzünden Euro League maçlarını ya izlemiyorum ya da netten izleyip keyif almadan izleyebiliyorum. Adamlar durdular durdular tam bizim katıldığımız sezonu buldular şifreli kanalda göstermek için. İnternetten izlemek de o atmosferi vermiyor. Zaten yabancı adam anlatıyor ne dediğini bilmiyoruz, görüntü de iç açıcı değil. Nerede Murat Kosova'nın anlattığı şifresiz maçları izlemek nerede internette abidik gubidik izlemek..

Geri
Üst Alt