Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.800
- 2.599
- 1.618
74-85 bitti...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar da rezaletti . 4. çeyreğin başlarında fark 11 olmuş "Dağ başını duman almış" söylüyorlar . Benim bildiğim o marş yendiğin zaman söylenir . Sonra saldır galaaatasaray ile devam etti .
ultrAslan'ın son yaşadığı olaylar malum. BH'ın kapanması filan. Orada epeyi bir dağılma var.
Taraftar da rezaletti . 4. çeyreğin başlarında fark 11 olmuş "Dağ başını duman almış" söylüyorlar . Benim bildiğim o marş yendiğin zaman söylenir . Sonra saldır galaaatasaray ile devam etti .
BH kapanmadı diyorlar . Bir diğer grup TAYFA ile birleştirilmiş diyorlar ama BH liderlerinin ve üyelerinin bu karardan hoşlanmadığı bir gerçek . Büyük ihtimalle o karardan sonra doğru dürüst maça gitmediler. Ama Galatasaray Tribünü sadece Boys of Hell'den mi ibaret ? Tezahürat yapmayın bağırmayın ama maçı izleyin bari en azından . Hakemleri etki altına alın . Ama onlar bunları yapmak yerine gidip saldır gaaalatttasarayı söylüyorlar maç sonunda da "ölüm varmış korku varmış" da cabası .
Ya arkadaş taraftarla ne alakası var oyunun.Sen top oynamadıktan sonra bağırsan nolacak.Taraftar tam havaya giriyor saçma salak savunmalar yapıyorsun sonra da mecbur taraftarın verdiği tepki azalıyor.Cska Real Barca bunların taraftarları sanki desibel rekorları kırıyor.
Ya ben bağırmıyorlar mı dedim ? Saçma sapan yerlerde saçma sapan besteler giriyorlar dedim . Bunları bilmiyorsan da CSKA , Real Madrid , Barça seyircileri gibi maçını izle gerektiği yerde hakemi etki altına al dedim . Zor mu ?
Taraftarın etkisine pek fazla inanmıyorum ben profesyonelsen taraftar maraftar dinlemeyeceksin.
Takım çok kötü.
Taraftara en son laf ederim
Takım elbette ki iyi oynayacak . Taraftara güvenmeyecek . Sonuçta para alıyorlar işten . Ancak gerektiği zaman "taraftarın maçı aldırması lazım" . Çok değil daha 2 sene önce katıldığımız ilk Euroleague'de Prokom maçı olsun CSKA maçını olsun taraftarın desteğiyle almıştık .
Savunma yapmayı bilen takımdı o.Şimdiki takımda savunma yapabilen oyuncu sayısı çok az.Bonsu,Arroyo,Domercant,Erceg bunların savunması neredeyse yok.Furkan da aşırı düşüşte olunca pota altı savunması yok oluyor zaten.
BizimTürklerin taraftar hayranlığına bitiyorum öküz gibi destekleyince de bişey olmuyor.Bilinçli taraftar olmak lazım.Yunan basketbol taraftarlarının olduğu gibi.