THY Euroleague Ç.F. 1.Maç | FC Barcelona 88-61 Galatasaray LH | MS

Euroleague gibi şampiyonlar ligi gibi turnuvalarda paradan önemli birşey var GELENEK evet Galatasaray LHospital. bunu başardı geleneğiyle başardı ayrıca barcelona çok güçlü bir takım KUSURSUZ'a yakın bir takım. ama her güzelin bir kusuru var Galatasaray Barcelona karşısında bunun mücadelesini Yaşayacak

Çok zor maç olacak ama bizde iyi bir takımız . Ve deplasmanlarda daha iyi oynayıp daha çok mücadele ediyoruz . CSKA ve Real Madrid gibi takımları elimizden kaçırdık 1-2 sayı farkla yenildik . Partizan , Zalgiris , Kuban , Siena , Bayern gibi takımları deplasmanda yendik . Ama ev sahibi olduğumuz maçlarda daha iyi oynamamız gerekirken daha kötü oynuyoruz . Bunun sebebi de deplasmanlarda takım olarak oynarken ev sahibi olarak Arroyo'nun eline bakmasını örnek gösterebilirim .

Barcelona hakikaten zor takım ama ben Ergin Atamana ve oyuncularımıza güveniyorum . Final-four yaparak bu güzel hikayeyi devam ettirelim . O kadar sakata rağmen , o kadar şanssızlığa rağmen , oyuncularımız bir ara 4-5 ay maaş alamazken buraya kadar getirmek muazzam bir şey . Umarım final-four'u da yapacağız .

Ekaterinburg maçında neler olabileceğini herkes gördü. Sporda imkansız bişey yoktur !

Allah razi olsun su Ünal Aysal'dan. Son 2 senede futbolda, basketbolda Real Madrid'ler Barcelona'larla oynuyoruz.

Eskiden EuroChallenge, Eurocup, UEFA'da kiytirik takimlara elenirdik.

Orasi tabi öyle. Insallah basimizdan eksik olmaz daha uzun bir süre. Ama son zamanlarda cok garip insanlar görüyorum baskanin gitmesini isteyen.

Gercekten cildirmamak elde degil. Sanki her sene sampiyon olacakmisiz diye bir kural varmis gibi. Bu adamlara Adnan Polat gibileri müstehak gercekten. Ne bicim taraftarsiniz lan siz.

Her maçı tek tek düşünmek gerekiyor. oradaki iki maçtan birini mutlaka almalıyız.

Maç NTVSpor Smart'ta, kesin bilgi.

Kaybedecek bir şeyimiz yok.Onlar favori olabilir ancak biz Galatasaray'ız zoru başarmayı severiz.En iyi şekilde mücadele edin aslanlar.

Geri
Üst Alt