THY Euroleague Ç.F. 1.Maç | FC Barcelona 88-61 Galatasaray LH | MS

deplasmanda kazanmamız gereken bi eşleşme, ev sahibi avantajı onlarda maalesef..

Ilk hedef: Bize yakisir sekilde mücadele etmek, vazgecmemek

Galatasaray oynadi mi oynuyor yani, bunu hepimiz biliyoruz. Insallah Bonsu da yetisir.

Ilk 2 maclik deplasman serisinde 1 galibiyet alirsak müthis olur.

Grupta grubu üstümüzde bitiren 4 takıma karşı 6da 0 yaptık ama bu maçların havası farklı olur. Şu 2 maçtan bi sürpriz galibiyet çıkarabilirsek işin rengi çok değişir.

Buraya kadar gelmek de büyük başarıdir bence bu maçların tadını çıkarmaya bakalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pops Mensah Bonsu iyilesti mi? Bilgisi olan var mi?

İlk iki maçtan bir galibiyet çıkarmak gerekiyor zorda olsa.İnanmak lazım, şans lazım imkansız değil kesinlikle.Abdi İpekçi'de cehennemi yaşayacaklar zaten.Önemli olan deplasman maçlarından en az bir galibiyet çıkarmak gerekiyor.Takıma güveniyorum ben, olmazsada canları sağolsun top8'de başarıdır bizim için.

Grupta grubu üstümüzde bitiren 4 takıma karşı 6da 0 yaptık ama bu maçların havası farklı olur. Şu 2 maçtan bi sürpriz galibiyet çıkarabilirsek işin rengi çok değişir.

Geçen sene gruplarda Barca-Siena-Unics'e de 0 yapmıştık sonra Oly ile CSKA'ya çaktık raad ol yani.

Barcelona yenilmez diyorlar, Ekaterinburg'a da öyle demişlerdi. Galatasaray varsa umut vardır..

Maç yarın mı?

Yarın lig maçı var gözüküyor, iptal o zaman.

Ekaterinburg maçı başlığının ilk sayfalarını okudum da yeneceğimizi bırak,kaç fark yiyeceğimiz konuşulmuş.Ama aslanlar çıktılar kazandılar ve şampiyon oldular.Erkek takımımız da bu başarıyı gösterebilir,Barça yenilmeyecek bir rakip değil.İnanıyoruz başaracaksınız!!

Galatasaray iyi oynadigi zaman her takimi her yerde zorlayabilir, yenebilir. Önemli olan iyi oynamak.

Jawai gibi hayvani bir pota alti oyuncusunun yoklugunu cok hissediyoruz ama bana göre. En cok ona ihtiyacimiz vardi.

Arroyo, Erceg, Marko, Macvan, Domercant, Bonsu, Furkan vs. Kötü takim degiliz biz.

Ama Barcelona´yi yenmek icin de hepsinin cok iyi oynamasi gerekiyor.

Ne bileyim, mesela Macvan 3´lük atiyorsa girecek arkadas :) Sans da yanimizda olmali.

Yüzdeli oynarsak (%95-100) neden olmasın ? Sonuçta maç 0-0 başlayacak. (totem) :)

macvan potansiyelli diye biliyodum.kendini gösterme zamanı işte.domercantin de kendine gelme zamanı keza.

Geri
Üst Alt