THY Euroleague Ç.F. 1.Maç | FC Barcelona 88-61 Galatasaray LH | MS

Basketbol ile pek fazla ilgilenmem sonuclara bakma dısında ama bu Barcelona macını merak ediyorum hayırlısı olsun.

İlk iki maçta 1 galibiyet bizi yarı finale çıkartır.

Kendi evimizde oynayacağımız iki maçı taraftar desteği ile alabiliriz. Zor ama imkansız değil.

Asil Baskete ilgim pek yoktur, ama ilk kez bukadar heyecanliyim takimimizin Basket macinda. Barcelona ile oynuyoruz ulan :)

İlk iki maçta 1 galibiyet bizi yarı finale çıkartır.

Kendi evimizde oynayacağımız iki maçı taraftar desteği ile alabiliriz. Zor ama imkansız değil.

Mac mac bakmak lazim. Son maca kadar elimizden geleni yapalim.

Biz Ispanya´da 1 galibiyet de alsak, Barcelona´nin da bizi Istanbul´da yenecek kapasitesi var.

Dolayisiyla mac mac bakmak lazim. Tabiki ilk etapta en azindan 1 galibiyetle dönmek bize umut verecektir.

Tarihimizde ilk defa son 8'deyiz. Öncesi yok.

Savaşın Aslanlar..

Her maça final gözüyle bakmamız lazım.Mücadele kusursuz olmalı.Şansta yanımızda olursa neden olmasın ben çok ümitsiz değilim.

valla ben bi sitede izliyorum euroleague maçlarını hem de Türkçe

Yahu iyi guzel de biz daha cuma günü son sekize kalmadık mi? Bu ne hız böyle. Şöyle bir hafta geçseydi en azından. Takım cumadan beri doğru dürüst antrenman bile yapamamistir.

Allah yardımcımız olsun. Tek maç düşünüp bütün gücümüzü ve aklımızı ortaya koyarsak neden olmasın?

Geri
Üst Alt