THY Euroleague Ç.F. 1.Maç | FC Barcelona 88-61 Galatasaray LH | MS

Ayağını ters basmış diye gördüm ben renkdaşlar.. Ciddi bir burkulmadır diye düşünmek istiyorum. Çatlak, kırık veya bağ kopması gibi birşey yoktur diye düşünüyorum. Neden lig ve playoff gitsin anlamadım. Ama bizim kadar basketbol olsun futbol olsun sakatlıktan çeken bir takım daha var mıdır acaba?

Ünal Aysal inat etme okut ne biliyim kuruşun döktür şu takıma var bişey işte.

Geri döner arroyo çok ağır biri değil bu tür burkulmalar genelde daha iri basketçiler için sorun olur

sezon kapatmamıştır muhtemelen öyle bişey olsa desteksiz gidemezdi.Bu maç belki oynamaz diğer maç oynar tahminim

Ciddi değil gibi ama bu macda geri dönmez galiba maalesef.

kadromuz fena değil arroyo olmasa da başa baş gideriz sonuna kadar ama işi salmamaları lazım faulleri çok kaçırıyoruz gördüğüm kadarıyla aroyyonun fazla ciddi değildi durumu zor da olsa yürüyordu paniğe gerek yok

BlR7rD_CMAAtTmY.jpg

Bu ne karamsarlık pozitif düşünelim biraz. Barça temposunu bulamadan devre oldu. Kötü günlerindeler.

Endere kaldık maalesef. Olabilecek en kötü şey.

Adamların yaptığı rotasyona bak bi de bizim yaptığımız rotasyona. Adamların 3.oyun kurucusu girip 2 tane 3lük atıyo, biz ilk 5 hariç nerdeyse skor katkısı alamıcaz

Takimda sayi atan sadece Arroyo varsa, böyle mal gibi ortada kalirsin iste.

Digerlerinden gram katki alamiyorsun. Bugün daha da berbatlar.

Erceg, Macvan, Sinan, Hairston falan filan. Sifir ya. Buna ragmen yine iyi oynadik ilk yariyi.

Barcelona cok iyi durumda degil aslinda. Cok da fazla saygi göstermemek lazim.

Bazen 30 sayi atiyor herif, bugün ortada yok Erceg. Olacak sey degil ya.

Bu ne karamsarlık pozitif düşünelim biraz. Barça temposunu bulamadan devre oldu. Kötü günlerindeler.

Kötü gün diyorsun da şutları giriyor.Adamlar el üstü üçlük atıyor biz boş üçlükleri kaçırıyoruz.Ayrıca bir profesyonel basketbolcunun serbest atış özürlü olmasını hiçbir zaman anlayamayacağım.

Geri
Üst Alt