THY Euroleague Ç.F. 1.Maç | FC Barcelona 88-61 Galatasaray LH | MS

Yuhh ya eve geldim skoru gordum helal dedim sonra Arroyonun durumunu ogrendim soke oldum butun moralim coktu.

Ender'in harikalar yaratmasını bekleyeceğiz maalesef.

Tek sayı atabilen oyuncumuzda gitti.

İşin kötü yanı kendi pozisyonunu yaratan bir oyuncuydu.

Diğer oyuncularımız pek öyle değil.

Raad olun Ender+Dom dom çılgın atıp,işi bitirirler.

Kötü gün diyorsun da şutları giriyor.Adamlar el üstü üçlük atıyor biz boş üçlükleri kaçırıyoruz.Ayrıca bir profesyonel basketbolcunun serbest atış özürlü olmasını hiçbir zaman anlayamayacağım.

Orası öyle ama ritim bulamadılar. Ribaund konusunda iyiyiz. Ekstra sutları rotasyondan buldular. Maç boyu sürmez umarım.

Barcelona iyi değil diyorsunuz da bizim savunmamızda fena değil yani. Bizim sıkıntımız Arroyo harici oyunu yönlendirecek adamın olmayışı. Böyle olunca haliyle diğer oyuncularımızda şut imkanı bulamıyorlar...

Erceg, Marko, Domercant gibi oyuncular ekstra katki yapmazsa bu is olmaz. Hicbir takima karsi olmaz.

Anlamiyorum gercekten. Bu kadar da istikrarsiz oynamaz ki oyuncular. Bi cizgide gidin be kardesim.

Özellikle Erceg ve Marko mutlaka devreye girmeli. Yoksa bu is olmaz.

marko üçlük sallasa ercegde skora katkı vermeye başladıkça alırız maçı tüm yük endere binmemeli

ender-marko-domercant-ersin-Furkan

5iyle başlayalım bari 3.periyota

Arroyonun durumu en az macin sonucu kadar onemli, uzerine bastigina gore cok ciddi bir durum yoktur diye umuyorum. Finaller ve gelecek sene yine buralarda olabilmek icin Arroyonun varligi cok onemli

Tapatalk

Takıma da haksızlık yapmayalım adamlardaki rotasyon muazzam çok çok iyi takım.

Deplasmanda çok iyi oynuyoruz üstelik Macvan, Harriston, Domercant, Erceg gibi oyuncularımız daha katkı vermedi.

Harbi Cenk niye girmiyor?

Tek ümidim benimde domercanta. Iyi şuter. Cenk akyoldamı sakat yahu?

Geri
Üst Alt