THY Euroleague Ç.F. 1.Maç | FC Barcelona 88-61 Galatasaray LH | MS

Tatmin etti takım bugün beni,şuanki farkın oynanan oyunla çok alakası yok,Arroyo 2 .maçta olsun yeter.

Hayatında kaç kez son 8 gördünde futbol takımı ile bir tutuyorsun?

haklısın basket maçı futbol maçından daha zevkli ne zaman ne olacağı belli olmuyor maçın başından beri izliyorum ilk yarı ile ikinci yarı arasında dağlar kadar fark var barça güçlü diye maça çıkmayalım o zaman,neyse sağlık olsun buralara daha sık çıkarak deneyim kazanacağız

Maalesef sadece basketbolda değil hemen hemen bütün branşlarda takımlarımızın en kötü oyuncuları Türk oyuncular. Sadece bizim takım için değil bütün Türk takımları için öyle. Olmuyor bir türlü adam gibi sporcu çıkaramıyoruz koskoca ülkeden...

Maalesef sadece basketbolda değil hemen hemen bütün branşlarda takımlarımızın en kötü oyuncuları Türk oyuncular. Sadece bizim takım için değil bütün Türk takımları için öyle. Olmuyor bir türlü adam gibi sporcu çıkaramıyoruz koskoca ülkeden...

Zihniyet değişmedikten sonra asla çıkmaz.

Maçın hakkı bu değildi belki yine yenilecektik ama Arroyosuz yapamıyoruz

2.maça Arroyo oynar umarım

Tamam hücum yapamıyoruz ama savunma yapsaydı bari diğer oyuncularımı.Atamıyorsan yeme arkadaşım bu kadar fark nedir

Hakemler capsizlik etmese bu kadar kolay dagilmayacaktik. Bizde bazi isimlerin standardi yok ya iyiler ya da cok kotuler.

Tapatalk

Arroyodan haber alan yazsın beyler maç sonucundan önemli olan şuan o

:(

BlR611dCIAAms4o.jpg

Seneye Arroyo ve Marko haricinde yabancılarda bir temizlik yapmk şart. Ama bütçemiz artmayacağı için nasıl oyuncular alabiliriz bilmiyorum.

Geri
Üst Alt