THY Euroleague Play Off 3.Maç | Galatasaray LH 75-78 Barcelona | M.S | 20 Nisan

Eren Arslan

10 Numara!
c8950euroleague3_WNRB0.jpg

88f85gs.png
v.png
barca.png

THY Euroleague 13/14 Sezonu Play Off 3.Maç

Galatasaray Liv Hospital -Barcelona

20 Nisan

20.00

BENCHİN ARKASINDA SON TOPA KADAR BAĞIRACAĞIZ YAPCAK BİŞİ YOK

CEFASI DA BİZİM SEFASI DA...

bu macı alıcaz 2 1 snrakı evımızdekı macta yenılıp 3 1 bıtıcek serı...buralara gelmekte basarı bundan sonrasına nası gıderız bunun hesaplanması gerek artık

Arroyo'nun sakatlığı hakkında da konuşan Ergin Ataman şu sözlerle röportajı tamamladı : '' Sağlık ekibimiz Arroyo'nun 3. maça yetişmesi için herşeyi yapıyor. Dün ayağını yere koydu ve şimdi yürüyor. Maçtan önce son kararı O verecek. Oynamak isterse bizde ona bu şansı vereceğiz. ''(Spor Aslan ‏@SporAslan )

Bence Arroyo burada Barça'ya bir mağlubiyet tattırmamız için elinden geleni yapacaktır.Sonrası Allah Kerim..

Navarro yokmuş iyi oldu inşallah Arroyo başgan da oynar da en azından seriyi uzatırız . Düşünseniz 2-0'dan seriyi çeviriyoruz :eek:

Playoff serisi Mahmuti'li lig playoff final serisine benziyor gidişat olarak. O takımda ilk iki maçta isteksiz oynayıp 20'li farklar yemişti fakat sonraki maçlarda çok iyi oynamıştı az kalsın güzel bir finişle bitiriyordu. Her şeye rağmen ben seriden umudumu kesmedim bu maçtan mutlak galibiyet bekliyorum ve kazanacağız.

bence arroyo oynamasin yenilelim bişey olmaz. ligi düşünelim.

40-35 ilk yarı bitti önde kapattık

Forum mu ölmüş yoksa bu maça ilgi mi yok. İlk yarı 40-35 arroyo iş başında

Geri
Üst Alt