THY Euroleague'de Torbalar Belli Oldu

Ortada hala bir takım yok ama lokum gibi kura çektik. İnşallah yatırım yapılır artık.

ok.gif
kenanb - 10.07.2014 13:33

bos.gif

Evet - Oly ve Valencia ile olmak iyi olur D´de.

HAHAHAAHAHAHAH :D :D

Grup çiçek gibi de yorum yapmadan önce kadroyu görmek lazım.

Evet, Kazan yükselirse C grubuna gelecek. Çünkü VTB takımı olmayan tek grup C grubu.

ok.gif
murot - 10.07.2014 13:38

bos.gif

Galatasaray´ın gruba bak bir Olin Edirne eksik

:D :D :D

D GRUBU

Olympiakos

Valencia

Laboral Caja

Galatasaray

Kızılyıldız

Neptunas

Şu Olympiakos'u hiç sevmiyorum.Ama güzel kura.

Bizim grup dengeli de iki İspanyol gelmesi kötü,sistem takımları Valencia ile Caja--3 ya da 4. oluruz.Oly-Caja ilk iki olur.

Umarım hayırlı olur bu kura.

Tek isteğim yılmadan mücadele edecek bir takımımız olması ,transferde isimler o kadar önemli değil benim adıma .

Ayrıca sadece avrupa da olsak yine fazlasıyla tatmin edici olur.

Türkiye de olsan ne olmasan ne avrupa heyecanı hepsini katlar.

Ayrıca grubun zor veya kolay olmasına bu kadar takılmayın. Çünkü EL ilk tur grup sisteminde 2. ve 4.olmakla 1.ve 3.olmanın hicbir farkı yok. Yani grubu lider bitirsen bile 3.sırada bitiren takımla Top 16 da hem bir kez daha eşleşiyorsun, hem de o takımın eslestiği rakiplerle eslesiyorsun. Doğal olarak özellikle büyük takımlar ilk tur gruplarını hazırlık turnuvası olarak görüyorlar. Yani biz atıyorum C grubuna düşsek Barca ve Panathinaikos'u deplasmanda bile yenebilirdik bunun getireceği rehavetle. Euroleague'nin ilk tur grup sistemi hem cok sacma, hemde yerel liglere darbe vurur nitelikte. Asıl sezon, kalabilirsek Top 16 da baslayacak.

Geri
Üst Alt