GSC Portal THY Galatasaray'a Para Vermeyecek!

Habere inanmak istemiyorum. Eğer doğruysa hiçbir izahı yok tamamen rezillik ..

Diğer kulüpleri susturmak için yapılan bir haber gibi görünüyor. Yoksa leş kargaları gibi oradan oraya " Bize neden sponsor olunmuyor " diye dolaşıp duruyorlardır.

zilliyetin haberi inanmayın hemen. her yerde bizim üstümüze oynuyorlar taraftarları yönetime karşı gaza getiriyorlar, yemeyin artık şu ucuz numaraları hele milliyet olacak basit gazeteye asla inanmayın.

Milliyet'in haber kaynakları.

tayttan-belli-olan-g%C3%B6t_626751.jpg

bu haberlere herkes tepki koyuyor e bunların sorumlusu kim?

bu kaçıncı skandal?

kaynağa çamur attığınız haberlerin hangisi yalan çıktı hepsi birer birer ortaya çıktı.

ee bunları görüp Ünal Aysala kızıncada herkes bize tepki gösteriyor.

Ünal Aysal bu kulübün içine etmiştir bunu herkes kabul etsin artık.

Puhahaha yok artık doğru değildir heralde??? :asd22::asd22:

thy'nin sponsor olduguna dair haberler ciktiginda yanilmiyorsam gruptan cikmamiz halinde para/prim alacaktik

ben öyle hatirliyorum...

İndirim kuponu satan fırsat siteleri var başkan keşke onları takip etseydi %80 indirimi kapardı aylarca sponsor bulacağım diye çabalamasına gerek yoktu

klupten acıklamayı beklemek lazım ama daha oncekı rezaletlerden sonra olabılır gozuyle bakıyorum.yazık yemın ederım tam zamanında bırakmıs

ama çok saçma yani %50 indirim için niye turkish airlines'ı reklam yapalım ki formamıza çok mantıksız ünal eğer böyle birşey yaptıysa zaten gözümde dipteydi adnan polat seviyesine inicek..

Yalan haber bence. Sponsorlarla anlaştıktan sonra ikisi toplam 7m$ dediler. Yalan söyleyeceklerini zannetmiyorum.

Faruk İsik GSTVde Huawei anlasmasindan sonra, 2 anlasmanin bedelinin 7 milyon dolardan fazla olduğunu acikladi.

olabilir ama ins. zilliyet'in haberi dogru degildir...

son günlerde asiri derece bizi ve baskan'i yipratma operasyonlari baslamis durumunda...

dün telegol'ü izleyenler varsa bilirler ne demek istedigimi...

Huawei'den aldigimizi Thy'ye veriyormusuz diye de haber cikar yakinda. Biri Tuchel gelsin diye Prandelli hakkindaki her olumsuz haberi tasir, oburu yonetimle ilgili her olumsuz haberi.

Tupcunun gazetesi disinda diger gazeteler iddia derken biz burda tupcunun yazdirdigi basligi okuyoruz.

Geri
Üst Alt