GSC Portal THY Galatasaray'a Para Vermeyecek!

Huawei'den aldigimizi Thy'ye veriyormusuz diye de haber cikar yakinda. Biri Tuchel gelsin diye Prandelli hakkindaki her olumsuz haberi tasir, oburu yonetimle ilgili her olumsuz haberi.

Tupcunun gazetesi disinda diger gazeteler iddia derken biz burda tupcunun yazdirdigi basligi okuyoruz.

vallahi birisi bide moderatör, yani destek mestek yok burda, benim istedigim olsun da gerisi önemli degil ayni derin gs deki dedeler gibi

milliyet ciddiden yasaklanmali burda. bu nevza denilen zat tam satilmis bir ...
ibrahim seten bunun yaninda güldür yani, okadar diyorum.

cok sacma geldi bana bir sezonda yurt ici ve yurt disi bilet harcamamis ne kadar olacak ki sirf bunun icin sponsorluk anlasmasi yapacagiz? birde bedava bile degil 50% indirimli , eger dogru ise bu haber rezil bir anlasma olarak tarihe gecer

https://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=384228

Şirketimiz ile Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı arasında, forma reklamı sponsorluğu konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yurtiçi ve yurtdışı charter uçuşlarımızla ilgili indirimi kapsayan ve çeşitli bonuslar içeren anlaşmaya göre forma reklam sponsorluğu, kulübümüzün, UEFA Avrupa Lig'inde oynayacağı müsabakalarda geçerli olacaktır.

Bari biletler beleş olsaydı.14 m beklerken 4 m alabildik ama Ünal başkan ekonomiden anlıyor yhaaa... Yersen!

Rezalet. Hic para vermiyorsa ya sponsorsüz, yada Huawei ile gidicektik SL'e (para az da olsa sonucta para!).

Ahahaha bu ney lan. O halde ben reklam vereydim. Ucuslardaki indirimleri karşılardım çeşitli kuponlarla vs

Üstelik indirimli uçuşlar saat 04.40 uçuşları ve hafta içi uçuşları için geçerliymiş.Ayrıca indirimli olduğu için çay ve yemek servisi ücrete tabi imiş.
Nevzat bunları yazıya ilave etmeyi unutmuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Milliyet'in haber kaynakları.

tayttan-belli-olan-g%C3%B6t_626751.jpg

Eğer haber kaynakları bunlarsa iyiymiş. Kaç kişi şimdiye bu kadar kaynağı bir arada vermiş. Habere başta inanmıyordum ama kaynakları görünce inanasım geldi :D

Gruptan çıkma haricinde herhangi bir ücret alamayacak, sadece indirimden faydalanacaksak büyük başarı..

İnanmak istemiyorum bu habere ancak abuk subuk işlere şaşırmıyoruz artık maalesef.

Tapatalk

saçmalık malatya pazarı falan daha fazla para verirdi herhalde

Yazılanları şimdi görebildim.

Yönetim ile ilgili olumsuz haber açmak gibi bir amacım yok evvela bunu söylemek isterim. Evet hoşlanmıyorum ve samimi bulmuyorum Ünal Aysal'ı ve yönetimini. Kim gelirse gelsin de bu düzen devam ettikçe bulmayacağım kolay kolay.

Ama iddia da olsa bu tarz haberleri de paylaşmak da görevimiz.

1001 emekle yazılan yazıların, galerilerin çok az takip aldığı bir ortamda olumlu veya olumsuz da olsa bu tarz bir haber ''hit'' alıyorsa yönetici isen mecbursun paylaşmaya.

KAYNAK konusuna gelince MİLLİYET DENEN MÜSVEDDE GAZETE'YE KENDİM DE ZERRE GÜVENMEM, VE GENELDE DE OKUMAM. Yasaklanırsa da ki ben de kişisel olarak yasaklansın isterim paylaşmam.

Son düzenleme:
haber doğruysa trabzonsporada %50 indirimle sponsor olmuşlar demektir onlardan niye bahsedilmemiş haberde baştan aşşağı aşşağılık kokuyor haberde..

Ya kendi icimizden olan pegasus dururken maliz ya gidip bilet indirimine thy ile anlasma yapacagiz.
Barcelona, manchesterde bilet indirimi aliyordu heralde :D

Geri
Üst Alt