THY Genel Müdürü’nden Skandal Ebola Açıklaması!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
temelkotil670.jpg

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Ebola virüsünün göründüğü kadar kötü olmadığını söyledi. Kotil, “Tabii ki Allah göstermesin! bulaşınca öldürüyor.” dedi.

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve çok sayıda ülkeden gelen hava yolu temsilcileri, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen Avrupa Havayolları Birliği Havacılık Liderleri Zirvesi’ne katıldı.

Konuşmaların ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Elvan, “Ebola virüsüyle ilgili özellikle Afrika uçuşlarında bir kısıtlamaya gidilecek mi?” şeklindeki soruya, “Uçuşlarımızda herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Ebola virüsüne yönelik olarak hem Sağlık Bakanlığı hem Türk Hava Yolları hem de Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğümüz gereken önlemleri aldılar ve bu konuda hassasiyetleri devam ediyor. Dün hostesler Ebola virüsüyle ilgili eğitim aldılar. Bu koduna herhangi bir Afrika ülkesi ise o ülkeden gelişte chack-in kısmında veya uçakta herhangi bir şüpheli durum söz konusu olduğunda gereken önlemleri alıyorlar. Yurt içine girişte de gereken önlemler alınmış durumda.” diye cevap verdi. Bakan Elvan, bu sırada detaylı bilgiler için THY Genel Müdürü Kotil'e söz verdi.

Afrika’dan gelen bir kişiden bilgi aldığını belirten Kotil, “Bu göründüğü kadar kötü bir şey değil. Tabi ki Allah göstermesin bulaşınca öldürüyor. Ama çok son aşamasında oluyor. Afrika’dan gelenler de havalimanlarında kontrol yapılıyor. Uçakta tedbir var. İnşallah yakında ilacı da bulunur.” diye konuştu.

Kaynak: Sözcü

İşin fıtratında var demiş bu da.

En fazla ölürüz canım ne olacak.

:redface:

{taptap©}

İstemsiz güldüm.

Ebola virüsünün göründüğü kadar kötü olmadığını söyledi. Kotil, “Tabii ki Allah göstermesin! bulaşınca öldürüyor.” dedi.

Bu AKP'liler ne yiyor, ne içiyor, ne soluyor da bu kafaya ulaşıyorlar anlamak gerçekten güç. Aşağıdaki örnek de oldukça ibretlik..

ynGDl7.png

Bu Ebola meselesinin tamamen hikaye oldugunu düsünüyorum, bence bunu üstün yetkililerden bilen vardir. Almanya´da bile sadece grip´den yilda 40.000 Insan ölüyor, ama dünya genelinde 3000 insan ebola yüzünden ölünce dünyada medya baska hic birseyden bahsedemez hale geliyor. :)

Feykmiş o resim. Ama gerçek olsa da kimse şaşırmazdı

Ayni kuş gribi gibi dünyayi tehdit eden hastalik bulmuşlar!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
AIDS de kötü değil aslında sevişmezseniz sorun yok.
CEO kafası olsa gerek.

Bu Ebola meselesinin tamamen hikaye oldugunu düsünüyorum, bence bunu üstün yetkililerden bilen vardir. Almanya´da bile sadece grip´den yilda 40.000 Insan ölüyor, ama dünya genelinde 3000 insan ebola yüzünden ölünce dünyada medya baska hic birseyden bahsedemez hale geliyor. :)

Domuz gribi, kuş gribi falan hepsi aynı hikaye. Normal grip'den daha fazla kişi ölüyor ama işte kapitalist düzen.

Bu hastalıklar tamamen insan oğlunun ürettiği hastalıkları bence bir deney yapılıyor ve buda Afrikalı insanlar üzerinde deneniyor bence birçok hastalıkta böyle

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz de her şeyi abartın.Adam Türkiye'de böyle bir salgın yok, salgın riski de az demiş.Bk atmadan önce şu adam THY'nı nereye getirdi bir bakın isterseniz.

Domuz gribi, kuş gribi falan hepsi aynı hikaye. Normal grip'den daha fazla kişi ölüyor ama işte kapitalist düzen.

Gripten insan nasıl ölür?Büyük ihtimal zaten ölüm döşeğinde ki hastalar gripten ölüyordur.Bu ebola kuş gribi filan sapa sağlam insanları bir anda götürüyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt